Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Vyprážané rezance s bravčovým mäsom a hlivou ustricovou

Vyprážané rezance s bravčovým mäsom a hlivou ustricovou

(0)
18 Min
jednoduchý

Vyprážané rezance s bravčovým mäsom a hlivou ustricovou sú kulinárskou cestou plnou intenzívnych chutí inšpirovaných ázijskou kuchyňou . Tento jedinečný pokrm spája jemnú jemnosť bravčového mäsa, šťavnatosť hlivy ustricovej a chrumkavosť vyprážaných rezancov a vytvára kompozíciu, ktorá poteší aj tie najnáročnejšie maškrtné jazýčky.


Jednoduchý nápad na večeru za pár okamihov

Rýchlosť a jednoduchosť prípravy tohto pokrmu z neho robí vynikajúcu voľbu pre zaneprázdnených ľudí, ktorí ocenia chuť svojich jedál bez toho, aby museli varením tráviť mnoho hodín. Hľadáte tip na rýchlu večeru? Toto je presne pre vás. Toto jedlo ukazuje, že si môžete vychutnať chuť pokrmu pripraveného vo veľmi krátkom čase.

Vyprážané rezance s bravčovým mäsom a hlivou ustricovou sú tiež ponukou pre priaznivcov svetovej kuchyne, najmä pre milovníkov ázijskej kuchyne , kde chuť a vôňa majú mimoriadny význam.

Ingredience

2

Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
MAGGI Nápady Nudle z pánve Kura s česnakom a sójovou omáčkou
130  g
hliva ustricová
100  g
Pažítka, surová
1  lyžica
Bravčové mäso, čerstvé, bedrové, sviečková, oddeliteľné iba chudé, surové
200  g
repkový olej
10  g
čierne korenie
1  g
limetka
80  g
čerstvý zázvor
5.2  g
sušený cesnak
2  g
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
52.3 g
energie
486 kcal
tuky
18.3 g
proteín
29.2 g
Informace na porci

Postup

18 Min
  • Krok 1

    5 Min
    Hlivu nakrájajte na prúžky. Bravčové mäso tiež nakrájame na tenké rezančeky a ochutíme soľou a korením. Prípadne môžete dochutiť nastrúhaným zázvorom a cesnakom.
  • Krok 2

    12 Min
    Nalejte do panvice trochu oleja. Pridajte mäso a huby a opekajte dohneda. Do rovnakej panvice nalejte 400 ml vody a pridajte obsah balenia. Dôkladne premiešajte. Varte asi 7 minút.
  • Krok 3

    1 Min
    Nesekajte pažítku a podávajte jedlo posypané zeleňou.
Vyprážané rezance s bravčovým mäsom a hlivou ustricovou

Krok 1 3

Hlivu nakrájajte na prúžky. Bravčové mäso tiež nakrájame na tenké rezančeky a ochutíme soľou a korením. Prípadne môžete dochutiť nastrúhaným zázvorom a cesnakom.

Vyprážané rezance s bravčovým mäsom a hlivou ustricovou

Krok 2 3

Nalejte do panvice trochu oleja. Pridajte mäso a huby a opekajte dohneda. Do rovnakej panvice nalejte 400 ml vody a pridajte obsah balenia. Dôkladne premiešajte. Varte asi 7 minút.

Vyprážané rezance s bravčovým mäsom a hlivou ustricovou

Krok 3 3

Nesekajte pažítku a podávajte jedlo posypané zeleňou.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
7 + 0 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Ázijská
  • bravčové
  • Cestoviny / rezance
  • Dospelí obedový box
  • Európska
  • Fúzie
  • Hlavný chod
  • Lacné
  • Málo soli
  • Pre dvoch
  • Rezance
  • S cestovinami
  • S nízkym obsahom cukru
  • Večera
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín
  • zvyšky

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Čínske vyprážané kuracie kúsky

    Čínske vyprážané kuracie kúsky

    27 Min jednoduchý
  • Vyprážané rezance a la Carbonara

    Vyprážané rezance a la Carbonara

    14 Min jednoduchý
  • Vyprážané rezance so sadenými vajcami

    Vyprážané rezance so sadenými vajcami

    16 Min jednoduchý
  • Vyprážané rezance so zeleninou

    Vyprážané rezance so zeleninou

    28 Min jednoduchý

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia