Vyprážané rezance s bravčovým mäsom a hlivou ustricovou sú kulinárskou cestou plnou intenzívnych chutí inšpirovaných ázijskou kuchyňou . Tento jedinečný pokrm spája jemnú jemnosť bravčového mäsa, šťavnatosť hlivy ustricovej a chrumkavosť vyprážaných rezancov a vytvára kompozíciu, ktorá poteší aj tie najnáročnejšie maškrtné jazýčky.
Jednoduchý nápad na večeru za pár okamihov
Rýchlosť a jednoduchosť prípravy tohto pokrmu z neho robí vynikajúcu voľbu pre zaneprázdnených ľudí, ktorí ocenia chuť svojich jedál bez toho, aby museli varením tráviť mnoho hodín. Hľadáte tip na rýchlu večeru? Toto je presne pre vás. Toto jedlo ukazuje, že si môžete vychutnať chuť pokrmu pripraveného vo veľmi krátkom čase.
Vyprážané rezance s bravčovým mäsom a hlivou ustricovou sú tiež ponukou pre priaznivcov svetovej kuchyne, najmä pre milovníkov ázijskej kuchyne , kde chuť a vôňa majú mimoriadny význam.
Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Hlivu nakrájajte na prúžky. Bravčové mäso tiež nakrájame na tenké rezančeky a ochutíme soľou a korením. Prípadne môžete dochutiť nastrúhaným zázvorom a cesnakom.
Nalejte do panvice trochu oleja. Pridajte mäso a huby a opekajte dohneda. Do rovnakej panvice nalejte 400 ml vody a pridajte obsah balenia. Dôkladne premiešajte. Varte asi 7 minút.
Nesekajte pažítku a podávajte jedlo posypané zeleňou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu