Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zelerová polievka s tymiánom

0
40Min
jednoduchý

Ingredience

-
4
+

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

olivový olej
1 lyžica
maslo
1 lyžička
cibuľa
1 kus
bobkový list
2 kusy
zeler
1 kus
sladká smotana
100 ml
anglická slanina
4 plátkov
soľ
1 štipka
čierne korenie
1 štipka

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

energie
8833.25 kcal
proteín
155.88 g
sacharidy
150.98 g
tuky
863.89 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

40 Min
Krok číslo 1
10 Min
V kastróle rozohrejte olej a maslo, pridajte cibuľu, bobkový list a tymián a opekajte 10 minút.
Krok číslo 2
2 Min
Pridajte zeler a zmes opekajte 2 minúty.
Krok číslo 3
2 Min
Prilejte 1 liter uvareného MAGGI Slepačieho bujónu, osoľte a okoreňte.
Krok číslo 4
15 Min
Varte ďalších 15 minút, až bude zeler mäkký.
Krok číslo 5
1 Min
Vyberte bobkový list a tyčovým mixérom rozmixujte polievku dohladka.
Krok číslo 6
5 Min
Vlejte smotanu a nechajte všetko prehriať. Polievka by nemala bublať.
Krok číslo 7
5 Min
Polievku nalejte do taniera a ozdobte tymiánom a opečenou slaninou.
Zelerová polievka s tymiánom

Krok číslo 1 7

V kastróle rozohrejte olej a maslo, pridajte cibuľu, bobkový list a tymián a opekajte 10 minút.

Zelerová polievka s tymiánom

Krok číslo 2 7

Pridajte zeler a zmes opekajte 2 minúty.

Zelerová polievka s tymiánom

Krok číslo 3 7

Prilejte 1 liter uvareného MAGGI Slepačieho bujónu, osoľte a okoreňte.

Zelerová polievka s tymiánom

Krok číslo 4 7

Varte ďalších 15 minút, až bude zeler mäkký.

Zelerová polievka s tymiánom

Krok číslo 5 7

Vyberte bobkový list a tyčovým mixérom rozmixujte polievku dohladka.

Zelerová polievka s tymiánom

Krok číslo 6 7

Vlejte smotanu a nechajte všetko prehriať. Polievka by nemala bublať.

Zelerová polievka s tymiánom

Krok číslo 7 7

Polievku nalejte do taniera a ozdobte tymiánom a opečenou slaninou.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno