Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
V kastróle rozohrejte olej a maslo, pridajte cibuľu, bobkový list a tymián a opekajte 10 minút.
Krok číslo 2
2 Min
Pridajte zeler a zmes opekajte 2 minúty.
Krok číslo 3
2 Min
Prilejte 1 liter uvareného MAGGI Slepačieho bujónu, osoľte a okoreňte.
Krok číslo 4
15 Min
Varte ďalších 15 minút, až bude zeler mäkký.
Krok číslo 5
1 Min
Vyberte bobkový list a tyčovým mixérom rozmixujte polievku dohladka.
Krok číslo 6
5 Min
Vlejte smotanu a nechajte všetko prehriať. Polievka by nemala bublať.
Krok číslo 7
5 Min
Polievku nalejte do taniera a ozdobte tymiánom a opečenou slaninou.
Krok číslo 1
7
V kastróle rozohrejte olej a maslo, pridajte cibuľu, bobkový list a tymián a opekajte 10 minút.
Krok číslo 2
7
Pridajte zeler a zmes opekajte 2 minúty.
Krok číslo 3
7
Prilejte 1 liter uvareného MAGGI Slepačieho bujónu, osoľte a okoreňte.
Krok číslo 4
7
Varte ďalších 15 minút, až bude zeler mäkký.
Krok číslo 5
7
Vyberte bobkový list a tyčovým mixérom rozmixujte polievku dohladka.
Krok číslo 6
7
Vlejte smotanu a nechajte všetko prehriať. Polievka by nemala bublať.
Krok číslo 7
7
Polievku nalejte do taniera a ozdobte tymiánom a opečenou slaninou.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0