Vietnamská polievka Pho si získala srdcia a chute gurmánov po celom svete. Ide o jedinečný pokrm, ktorý kombinuje bohatosť aromatického vývaru, jemné plátky mäsa a čerstvé prísady a vytvára nezabudnuteľný kulinársky zážitok. Táto polievka je ideálna ako výživný obed alebo večera. Chuť tejto polievky si jednoducho prispôsobíte tomu, čo máte radi. Stačí pridať svoju obľúbenú zeleninu a kúsky mäsa, pokiaľ dávate prednosť mäsitým pokrmom. Znie to zaujímavo? Pokiaľ áno, určite sa pozrite na tento recept a uvarte si túto polievku s nami.
Vietnamská polievka Pho – lahodná klasika vietnamskej kuchyne
Každá lyžica vietnamskej polievky Pho je skutočnou explóziou chutí, ktorá vás behom pár okamihov prenesie do Ázie. Nemusíte ani opustiť svoj domov, aby ste sa cítili ako na druhom konci sveta.
Základom polievky Pho je číry, hlboký vývar, ktorý v spojení s ostatnými ingredienciami vytvára jedinečný celok. Na zdôraznenie ázijského charakteru môžete polievku tesne pred podávaním posypať čerstvými bylinkami (napr. koriandrom, mätou alebo thajskou bazalkou). Skvele sa sem hodí aj nakladaný cesnak a chilli paprička, ktorá pridá trochu korenia. Dobrú chuť!
Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Do veľkého hrnca dajte vodu, kuracie bujón Maggi a tekuté korenie Maggi.
Pridajte badián, škoricu, rybiu omáčku, cibuľu, cesnak a zázvor.
Priveďte do varu, potom znížte teplotu a varte asi 20 minút. Medzitým na panvici sprudka opečte kuracie prsia tak, aby sa zatiahla na povrchu.
Pridajte kuracie prsia do vývaru a varte, kým nie je kura prepečené, asi 15-20 minút. Kurča vyberieme, necháme vychladnúť a nakrájame na tenké plátky.
V malom hrnci zmiešajte cesnak, čili papričku, cukor, vodu a ocot. Priveďte do varu a vychladnite.
Uvarte ryžové rezance podľa návodu na obale.
Rezance dajte na taniere a na ne položte kuracie plátky.
Zalejte horúcim vývarom. Navrch dajte nakladaný cesnak, čerstvé bylinky a nakrájanú čili papričku.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu