Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Uhorková polievka s kuracím mäsom

Uhorková polievka s kuracím mäsom

(0)
42 Min
jednoduchý
Uhorková polievka s kuracím mäsom je tradičná poľská polievka s nádherne kyslou chuťou. Aké je jej tajomstvo? Nastrúhané nakladané uhorky dusené s múkou a maslom. Uhorková polievka s kuracím mäsom bude ešte lepšia, keď do nej pridáte aromatickú kocku kuracieho vývaru. Pozrite sa na náš recept na uhorkovú polievku !

Na prípravu uhorkovej polievky s kuracím mäsom môžeme použiť kuracie paličky alebo krídla (možno použiť aj zmes oboch), na 2 litre vody by ich malo byť pol kila. Kuracie časti umyte, vložte do hrnca a zalejte studenou vodou. Okoreníme čiernym korením, novým korením a bobkovým listom a 20 minút dusíme, občas odstránime spodinu.

Mrkva, petržlen, zeler a zemiaky umyjeme, olúpeme a nakrájame na kocky, potom ich pridáme do polievky a ďalej varíme, kým zelenina nezmäkne.

Nakladané uhorky nastrúhame na hrubom strúhadle, potom ich podusíme v hrnci s maslom a 2 lyžicami hladkej múky. Po chvíli preložte do polievky a pridajte aj kocku kuracieho vývaru s bobkovým listom a novým korením. Nakoniec uhorkový šalát na kura dochutíme soľou a korením.

Domáca uhorková polievka s kuracím mäsom chutí najlepšie teplá, ochutená smotanou a čerstvým pečivom.

Ingredience

8

Táto misa bola optimalizovaná na 8 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
MAGGI slepačí bujón
10  g
voda
2  l
Kuracie skelet
500  g
mrkva
120  g
Paštrnák, surový
100  g
zeler
40  g
zemiaky
5  kusy
Uhorky, uhorky, kyslé
180  g
Pšeničná múka, celozrnná
20  g
Kyslá smotana, ľahká
50  g
maslo
28.4  g
soľ
2  g
čierne korenie
1  g
Korenie, korenie, mleté
1  g
bobkový list
1  g
pórek
120  g
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
14.7 g
energie
229.9 kcal
tuky
11.9 g
proteín
16.8 g
Informace na porci

Postup

42 Min
  • Krok 1

    20 Min
    Na masle opražíme nakrájaný pór. Kurča (paličky alebo krídla) umyjeme v studenej vode, vložíme do hrnca, podlejeme studenou vodou, pridáme guľôčky korenia a bobkový list Varíme asi 20 minút.
  • Krok 2

    10 Min
    Potom pridáme nakrájanú zeleninu (mrkva, petržlen, zeler, zemiaky). Varíme, kým zelenina nezmäkne.
  • Krok 3

    10 Min
    Uhorky nastrúhame, dáme ich do druhého hrnca a podusíme s maslom a múkou. Potom ich preložíme do polievky, pridáme kocku bujónu.
  • Krok 4

    2 Min
    Očistíme mäso od kostí. Polievku dochutíme soľou a korením podľa chuti. Podávame s ochutenou smotanou.
Uhorková polievka s kuracím mäsom

Krok 1 4

Krok 1 Krok 1 Krok 1 Krok 1 Krok 1

Na masle opražíme nakrájaný pór. Kurča (paličky alebo krídla) umyjeme v studenej vode, vložíme do hrnca, podlejeme studenou vodou, pridáme guľôčky korenia a bobkový list Varíme asi 20 minút.

Uhorková polievka s kuracím mäsom

Krok 2 4

Krok 2

Potom pridáme nakrájanú zeleninu (mrkva, petržlen, zeler, zemiaky). Varíme, kým zelenina nezmäkne.

Uhorková polievka s kuracím mäsom

Krok 3 4

Krok 3

Uhorky nastrúhame, dáme ich do druhého hrnca a podusíme s maslom a múkou. Potom ich preložíme do polievky, pridáme kocku bujónu.

Uhorková polievka s kuracím mäsom

Krok 4 4

Krok 4

Očistíme mäso od kostí. Polievku dochutíme soľou a korením podľa chuti. Podávame s ochutenou smotanou.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
4 + 0 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Chlad / montáž
  • Dni v týždni
  • Do 300 kal
  • Európska
  • Globálna
  • Jednoduchý
  • Jeseň
  • Kura
  • Lacné
  • leštidlo na kuchyňu
  • Leto
  • Malé jedlo
  • Miestna
  • ostatné
  • ostatné
  • Polievka
  • polievka
  • polievky
  • Popoludnie
  • Porcia zeleniny/ovocia
  • Predjedlo
  • vegetariáni
  • Víkendy
  • Vriaci
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín
  • Zdroj vlákniny
  • zemiaky
  • zvyšky
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia