Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Do malej misy vlejeme vodu, vrecko sušeného droždia a cukor. Necháme odležať po dobu aspoň 5 minút aby sa droždie aktivovalo.
Do väčšej misy preosejeme múku, pridáme soľ, prilejeme vodu s droždím a olej. Miesime kým sa nám nesformuje cesto. Cesto vyklopíme na pomúčenú dosku, päť minút dobre miesime alebo kým nie je cesto pružné a hladké.
Vložíme cesto späť do veľkej misy, prikryme a necháme 20 minút odpočívať alebo kým nezdvojnásobí svoju veľkosť. Cesto potom vyklopíme na pomúčenú dosku a uhnete do hladka.
Ďalej cesto rozdelíme na dve časti a každú polovicu rozvaľkáme na veľkú, guľatú a tenkú placku. Alebo pomocou okrúhleho vykrajovača na pečivo nakrájame na kolieska na mini pizze.
Pripravíme si paradajkovú omáčku zmiešaním paradajkového pretlaku, kečupu, Maggi® Harmónie chuťou, ½ lyžičky cukru, cesnaku a petržlenovej vňate.
Pripravené cesto na pizzu potrieme omáčkou a posypeme strúhaným syrom a ďalšími ingredienciami podľa vlastného výberu. Ingrediencie pokladajte kúsok od okraja podľa toho, ako veľmi veľkú kôrku máte radi.
Pečieme pri 200 ° C po dobu 15 - 20 minút alebo kým nebude kôrka chrumkavá podľa vašich preferencií.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu