Špargľová krémová polievka je elegantná a jedinečná, ktorá vyzerá najlepšie podávaná v bielych keramických miskách. Napriek zdaniu nie je krémová špargľová polievka zložitá na prípravu.
Zelenú špargľu uvaríme vo vývare z aromatickej bujónovej kocky Maggi , zahustíme smotanou, dochutíme, rýchlo premiešame a podávame so strúhaným parmezánom a nasekanou bazalkou. Pred podávaním odporúčame špargľový krém pokvapkať niekoľkými kvapkami olivového oleja.
Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Špargľu očistite, odrežte tuhé konce a dôkladne umyte.
Špargľu nakrájajte na kúsky.
Priveďte do varu 3 hrnčeky vody, pridajte bujónové kocky a špargľu.
Varte spoločne 15 minút.
Pridajte smotanu, 2 lyžice parmezánu a bazalku. Všetko rozmixujte tyčovým mixérom do jemna.
Dochuťte soľou a korením.
Polievku podávajte s vločkami parmezánu a niekoľkými kvapkami olivového oleja.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu