Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rebrá s BBQ marinádou

0
60 Min
prechodný
Rozpáľte to s rebierkami! Ak chcete, aby boli extra krehké a lahodné, naložte ich ešte pred grilovaním na chvíľu do pripravenej marinády. Potom už len odháňajte nedočkavcov a doprajte rebierkam dosť času, aby mäso šlo krásne od kosti. BBQ marináda urobí svoje a každé sústo bude neodolateľne lepkavé a šťavnaté. Na nič nečakajte a užite si túto osudovú grilovaciu lovestory!

Ingredience

-
3
+

Táto misa bola optimalizovaná na 3 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

bravčové rebrá
1 kg
cibuľa
1 menšie
cesnak
2 strúčiky
nastrúhaný zázvor
1 lyžica
paradajkový pretlak
1 lyžica
sladká údená paprika
1 lyžička
rímska rasca
1 lyžička
hnedý cukor
1.5 lyžice
Nápoje, voda, vodovodné batérie, komunálne
200 g
voda
100 ml
olej
1 lyžica
soľ
1 štipka
čierne korenie
1 štipka

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

tuky
44.35 g
proteín
65.55 g
energie
711.71 kcal
sacharidy
9.43 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

60 Min
Krok číslo 1
10 Min
Najprv si pripravte BBQ omáčku. V hrnci na troške oleja krátko opečieme najemno nakrájanú cibuľu. Keď sklovita, pridajte na plátky nakrájaný cesnak a zázvor a spoločne restujte asi minútu. Potom do hrnca pridajte sladkú údenou papriku, rímska rasca, paradajkový pretlak, MAGGI Tekuté korenie a krátko všetko spoločne orestujte. Potom zalejte vodou a pridajte hnedý cukor. Všetko varte do zhustnutia. Dochuťte soľou a korením.
Krok číslo 2
45 Min
Bravčová rebrá polejte 2/3 omáčky. Rebrá dajte grilovať na rozpálenú mriežku grilu a nechajte ich prikryté zhruba 30 minút. Potom odkryte a dopékejte ešte asi 15 minút, aby chytila farbu.
Krok číslo 3
1 Min
Počas grilovania mäso priebežne potierajte omáčkou.
Krok číslo 4
4 Min
Hotová rebrá podávajte s chlebom, zvyšnú BBQ omáčkou a napríklad Coleslaw.
Rebrá s BBQ marinádou

Krok číslo 1 4

Najprv si pripravte BBQ omáčku. V hrnci na troške oleja krátko opečieme najemno nakrájanú cibuľu. Keď sklovita, pridajte na plátky nakrájaný cesnak a zázvor a spoločne restujte asi minútu. Potom do hrnca pridajte sladkú údenou papriku, rímska rasca, paradajkový pretlak, MAGGI Tekuté korenie a krátko všetko spoločne orestujte. Potom zalejte vodou a pridajte hnedý cukor. Všetko varte do zhustnutia. Dochuťte soľou a korením.

Rebrá s BBQ marinádou

Krok číslo 2 4

Bravčová rebrá polejte 2/3 omáčky. Rebrá dajte grilovať na rozpálenú mriežku grilu a nechajte ich prikryté zhruba 30 minút. Potom odkryte a dopékejte ešte asi 15 minút, aby chytila farbu.

Rebrá s BBQ marinádou

Krok číslo 3 4

Počas grilovania mäso priebežne potierajte omáčkou.

Rebrá s BBQ marinádou

Krok číslo 4 4

Hotová rebrá podávajte s chlebom, zvyšnú BBQ omáčkou a napríklad Coleslaw.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno