Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Pohánku prelejte studenou vodu, nechajte odkvapkať, potom ju zalejte 1/2 pohára vriacej vody a varte domäkka. Nechajte ju vychladnúť.
Krok číslo 2
5 Min
Cibuľu očistite, nakrájajte nadrobno a nechajte ju zosklovatieť na masle.
Krok číslo 3
5 Min
Odstráňte črievko z klobásy, nakrájajte ju na malé kocky, tie osmažte na cibuľke a nechajte ich vychladnúť.
Krok číslo 4
1 Min
Do pohánkovej kaše pridajte cibuľu s klobásou, syr a vajce. Dochuťte soľou a mletým korením.
Krok číslo 5
10 Min
Na rozpálenom oleji smažte malé placky.
Krok číslo 6
1 Min
Placky podávajte s kyslou smotanou.
Krok číslo 1
6
Pohánku prelejte studenou vodu, nechajte odkvapkať, potom ju zalejte 1/2 pohára vriacej vody a varte domäkka. Nechajte ju vychladnúť.
Krok číslo 2
6
Cibuľu očistite, nakrájajte nadrobno a nechajte ju zosklovatieť na masle.
Krok číslo 3
6
Odstráňte črievko z klobásy, nakrájajte ju na malé kocky, tie osmažte na cibuľke a nechajte ich vychladnúť.
Krok číslo 4
6
Do pohánkovej kaše pridajte cibuľu s klobásou, syr a vajce. Dochuťte soľou a mletým korením.
Krok číslo 5
6
Na rozpálenom oleji smažte malé placky.
Krok číslo 6
6
Placky podávajte s kyslou smotanou.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0