Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Poctivá cibulačka s čedarom a krutónmi

Poctivá cibulačka s čedarom a krutónmi

(0)
125 Min
prechodný
Ak existuje niečo, čoho by sa Francúzi nikdy nevzdali, potom je to práve poctivá cibulačka. Až ju vyskúšate, ihneď pochopíte prečo! Pomaly dusená cibuľa, prevoňaná šalviou a cesnakom omámi vaše zmysly už počas prípravy. Keď potom do tejto hustej polievky pridáte opečené krutóny a roztavený čedar, zistíte, že ste práve objavili skutočnú gurmánsku legendu.

Ingredience

8

Táto misa bola optimalizovaná na 8 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
maslo
1  lyžica
olivový olej
2  lyžice
červená cibuľa
5  kusy
biela cibuľa
4  kusy
šalotka
3  kusy
pór
300  g
MAGGI slepačí bujón
1  kocka
čedar
200  g
cesnak
8  strúčiky
čerstvá šalvia
4  lyžice
worcestrová omáčka
1  lyžica
soľ
1  g
čierne korenie
1  g
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
16.8 g
energie
196.9 kcal
tuky
11.4 g
proteín
7.8 g
Informace na porci

Postup

125 Min
  • Krok číslo 1

    5 Min
    Maslo, olivový olej, šalviu a cesnak dajte do hrnca a orestujte na miernom ohni.
  • Krok číslo 2

    60 Min
    Cibuľu nakrájajte na plátky, šalotku najemno, pór na kolieska. Všetko pridajte do hrnca - osoľte a okoreňte. Hrniec zakryte pokrievkou a približne hodinu duste na najmenšom ohni.
  • Krok číslo 3

    20 Min
    Na posledných dvadsať minút zložte pokrievku, aby základ zozlatovel. Zmes duste pomaly, odmení sa vám neuveriteľnou chuťou a konzistenciou.
  • Krok číslo 4

    15 Min
    Pridajte bujón, priveďte polievku k varu a nechajte pätnásť minút prebublať.
  • Krok číslo 5

    15 Min
    V rozpálenej rúre opečte chleby, polievku dochuťte soľou a korením, a potom ju nalejte do ohňovzdorných misiek.
  • Krok číslo 6

    10 Min
    Do misiek nalámte chleba, aby vytvoril pokrievku. Všetko posypte nastrúhaným syrom, pokvapkajte worcestrovou omáčkou a dozdobte lístkami šalvie. Dajte zapiecť na pár minút do rúry. Keď syr zozlatovie, máte polievku hotovú.
Poctivá cibulačka s čedarom a krutónmi

Krok číslo 1 6

Maslo, olivový olej, šalviu a cesnak dajte do hrnca a orestujte na miernom ohni.

Poctivá cibulačka s čedarom a krutónmi

Krok číslo 2 6

Cibuľu nakrájajte na plátky, šalotku najemno, pór na kolieska. Všetko pridajte do hrnca - osoľte a okoreňte. Hrniec zakryte pokrievkou a približne hodinu duste na najmenšom ohni.

Poctivá cibulačka s čedarom a krutónmi

Krok číslo 3 6

Na posledných dvadsať minút zložte pokrievku, aby základ zozlatovel. Zmes duste pomaly, odmení sa vám neuveriteľnou chuťou a konzistenciou.

Poctivá cibulačka s čedarom a krutónmi

Krok číslo 4 6

Pridajte bujón, priveďte polievku k varu a nechajte pätnásť minút prebublať.

Poctivá cibulačka s čedarom a krutónmi

Krok číslo 5 6

V rozpálenej rúre opečte chleby, polievku dochuťte soľou a korením, a potom ju nalejte do ohňovzdorných misiek.

Poctivá cibulačka s čedarom a krutónmi

Krok číslo 6 6

Do misiek nalámte chleba, aby vytvoril pokrievku. Všetko posypte nastrúhaným syrom, pokvapkajte worcestrovou omáčkou a dozdobte lístkami šalvie. Dajte zapiecť na pár minút do rúry. Keď syr zozlatovie, máte polievku hotovú.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
2 + 0 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • česká kuchyňa
  • Do 300 kal
  • Európska
  • Francúzska
  • Obed
  • Pekárenské výrobky
  • Polievka
  • polievka
  • polievky
  • Porcia zeleniny/ovocia
  • Predjedlo
  • Rodinné jedlá
  • S nízkym obsahom cukru
  • So syrom
  • syr
  • Večera
  • Vrchné jedlo
  • Zdroj bielkovín
  • Zima
  • Z panvice
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia