Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Pappardelle s líškami a kuracím mäsom

Pappardelle s líškami a kuracím mäsom

(0)
32 Min
prechodný

Pappardelle s líškami a kuracím mäsom je zaujímavý pokrm pre milovníkov cestovín, ktorých nudí klasika ako bolonské špagety. Jedlo je podobné iným receptom na hubový spôsob, ale v tomto prípade sa používajú o niečo sofistikovanejšie ingrediencie, ktoré tomuto receptu dodávajú niečo zvláštne.

Venujte pozornosť hlavnej ingrediencii - cestovinám pappardelle. Toto je jeden z typicky talianskych produktov, ako už názov napovedá. Ale čo je na tom také zvláštne? Sú to vaječné cestoviny, ktoré sa chuťou podobajú tagliatelle, ale vyzerajú trochu inak. Stuhy sú rozhodne širšie (2-4 cm) a veľmi dlhé, 9 až 20 cm. Tento druh pasty pochádza z oblasti Emilia-Romagna, ale veľmi často sa objavuje v toskánskej kuchyni. V dnešnej dobe je ľahké ho nájsť nielen v typických talianskych obchodoch s potravinami, ale aj vo väčšine supermarketov.

Ďalšou ingredienciou, ktorá dodáva tomuto pokrmu jedinečnú chuť, sú líšky. Huby sa často pridávajú do kuracích pokrmov. Lesné huby však majú úplne inú chuť, najmä ak je vylepšená pridaním cesnaku a tymiánu.

Pappardelle s líškami a kuracím mäsom je perfektnou večerou pre taliansky večer s bielym vínom a dobrým filmom, ale aj na stretnutie s priateľmi alebo romantickú večeru vo dvojici.

Ingredience

4

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
Kuracie
300  g
cestoviny
400  g
Huby, lišky
150  g
cibuľa
70  g
Tymián, čerstvý
8  g
cesnak
10  g
sladká smotana
250  g
MAGGI slepačí bujón
10  g
olivový olej
4  g
soľ
2  g
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
84 g
energie
722.4 kcal
tuky
26.5 g
proteín
35 g
Informace na porci

Postup

32 Min
  • Krok 1

    5 Min
    Kurací rezeň nakrájajte na kocky. Líšky očistite a tie väčšie rozkrojte napoly. Nakrájajte cibuľu a cesnak.
  • Krok 2

    3 Min
    Vo veľkej panvici rozohrejte olej. Pridajte nakrájané kura a smažte dozlatista, osoľte a okoreňte.
  • Krok 3

    5 Min
    Pridajte nakrájanú cibuľu a smažte niekoľko minút, kým nezmäkne. Potom pridajte cesnak a opražte ho kým sa nerozvonia.
  • Krok 4

    5 Min
    Pridajte líšky a smažte ich niekoľko minút, kým nezmäknú.
  • Krok 5

    10 Min
    Zalejte smotanou, pridajte vetvku tymiánu a 1 lyžicu kuracieho bujónu MAGGI a varte na miernom ohni za stáleho miešania, kým omáčka nezhustne Dochuťte soľou a korením podľa chuti.
  • Krok 6

    3 Min
    Do omáčky pridajte uvarené cestoviny pappardelle a dôkladne premiešajte.
  • Krok 7

    1 Min
    Podávajte s parmezánom a vašimi obľúbenými bylinkami.
Pappardelle s líškami a kuracím mäsom

Krok 1 7

Krok 1

Kurací rezeň nakrájajte na kocky. Líšky očistite a tie väčšie rozkrojte napoly. Nakrájajte cibuľu a cesnak.

Pappardelle s líškami a kuracím mäsom

Krok 2 7

Krok 2

Vo veľkej panvici rozohrejte olej. Pridajte nakrájané kura a smažte dozlatista, osoľte a okoreňte.

Pappardelle s líškami a kuracím mäsom

Krok 3 7

Krok 3 Krok 3

Pridajte nakrájanú cibuľu a smažte niekoľko minút, kým nezmäkne. Potom pridajte cesnak a opražte ho kým sa nerozvonia.

Pappardelle s líškami a kuracím mäsom

Krok 4 7

Krok 4

Pridajte líšky a smažte ich niekoľko minút, kým nezmäknú.

Pappardelle s líškami a kuracím mäsom

Krok 5 7

Krok 5 Krok 5

Zalejte smotanou, pridajte vetvku tymiánu a 1 lyžicu kuracieho bujónu MAGGI a varte na miernom ohni za stáleho miešania, kým omáčka nezhustne Dochuťte soľou a korením podľa chuti.

Pappardelle s líškami a kuracím mäsom

Krok 6 7

Krok 6 Krok 6

Do omáčky pridajte uvarené cestoviny pappardelle a dôkladne premiešajte.

Pappardelle s líškami a kuracím mäsom

Krok 7 7

Krok 7 Krok 7

Podávajte s parmezánom a vašimi obľúbenými bylinkami.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
1 + 0 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • cestoviny
  • Druhý chod
  • Európska
  • Hlavný chod
  • huby
  • Jeseň
  • Kura
  • Leto
  • S cestovinami
  • S mäsom
  • S nízkym obsahom cukru
  • Večera
  • Zdroj bielkovín
  • Z panvice
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia