Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Sezamové semienka opečte na suchej panvici, kým nezačnú voňať.
Uhorku umyte, rozkrojte napoly, lyžicou odstráňte semienka a dužinu nakrájajte na veľmi tenké plátky. Jarnú cibuľku umyte a nakrájajte. Koriander umyte, osušte, otrhajte lístky a nasekajte ich.
Uvarte soba rezance al dente podľa návodu na obale (asi 4 minúty), sceďte a prepláchnite studenou vodou.
Omáčka: Zmiešajte strúhaný zázvor, agávový sirup, citrónovú šťavu, ryžový ocot, korenie MAGGI, soľ a strúhanú kôru z jedného citróna. Pridajte 4 lyžice sezamového oleja. Zmiešajte soba rezance so zeleninou, koriandrom a dresingom a nechajte asi 30 minút odstáť.
Tofu nakrájajte na malé kocky a pokvapkajte sójovou omáčkou Maggi. Na panvici rozohrejte 2 lyžice sezamového oleja, opečte tofu dozlatista a položte na šalát. Podávajte ozdobené sezamovými semienkami.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu