Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Otsu – japonský rezancový šalát

Otsu – japonský rezancový šalát

(0)
21 Min
jednoduchý
Máte radi ázijskú kuchyňu? Potom by ste rozhodne mali vyskúšať tento jedinečný vegánsky šalát so soba rezancami. Rezance, čerstvý koriander, uhorka a chrumkavé tofu s pikantným dresingom chutia lahodne teplé aj studené.

Ingredience

4

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
sezamové semienka
30  g
šalátová uhorka
200  g
jarná cibuľka
60  g
čerstvý koriander
1  vetvička
čínske rezance
200  g
čerstvý zázvor
1  g
Sladidlo, sirup, agáve
1  lyžička
citrónová šťava
10  g
biely vinný ocot
40  g
MAGGI Tekuté korenie
40  g
citrónová kôra
1  lyžica
Sezamový olej
28  g
Tofu
300  g
soľ
1  g
MAGGI Sojová omáčka
30  g
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
44.2 g
energie
412.3 kcal
tuky
21.3 g
proteín
11.8 g
Informace na porci

Postup

21 Min
  • Krok 1

    2 Min
    Sezamové semienka opečte na suchej panvici, kým nezačnú voňať.
  • Krok 2

    5 Min
    Uhorku umyte, rozkrojte napoly, lyžicou odstráňte semienka a dužinu nakrájajte na veľmi tenké plátky. Jarnú cibuľku umyte a nakrájajte. Koriander umyte, osušte, otrhajte lístky a nasekajte ich.
  • Krok 3

    4 Min
    Uvarte soba rezance al dente podľa návodu na obale (asi 4 minúty), sceďte a prepláchnite studenou vodou.
  • Krok 4

    5 Min
    Omáčka: Zmiešajte strúhaný zázvor, agávový sirup, citrónovú šťavu, ryžový ocot, korenie MAGGI, soľ a strúhanú kôru z jedného citróna. Pridajte 4 lyžice sezamového oleja. Zmiešajte soba rezance so zeleninou, koriandrom a dresingom a nechajte asi 30 minút odstáť.
  • Krok 5

    5 Min
    Tofu nakrájajte na malé kocky a pokvapkajte sójovou omáčkou Maggi. Na panvici rozohrejte 2 lyžice sezamového oleja, opečte tofu dozlatista a položte na šalát. Podávajte ozdobené sezamovými semienkami.
Otsu – japonský rezancový šalát

Krok 1 5

Sezamové semienka opečte na suchej panvici, kým nezačnú voňať.

Otsu – japonský rezancový šalát

Krok 2 5

Uhorku umyte, rozkrojte napoly, lyžicou odstráňte semienka a dužinu nakrájajte na veľmi tenké plátky. Jarnú cibuľku umyte a nakrájajte. Koriander umyte, osušte, otrhajte lístky a nasekajte ich.

Otsu – japonský rezancový šalát

Krok 3 5

Uvarte soba rezance al dente podľa návodu na obale (asi 4 minúty), sceďte a prepláchnite studenou vodou.

Otsu – japonský rezancový šalát

Krok 4 5

Omáčka: Zmiešajte strúhaný zázvor, agávový sirup, citrónovú šťavu, ryžový ocot, korenie MAGGI, soľ a strúhanú kôru z jedného citróna. Pridajte 4 lyžice sezamového oleja. Zmiešajte soba rezance so zeleninou, koriandrom a dresingom a nechajte asi 30 minút odstáť.

Otsu – japonský rezancový šalát

Krok 5 5

Tofu nakrájajte na malé kocky a pokvapkajte sójovou omáčkou Maggi. Na panvici rozohrejte 2 lyžice sezamového oleja, opečte tofu dozlatista a položte na šalát. Podávajte ozdobené sezamovými semienkami.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
14 + 2 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Ázijská
  • Cestoviny / rezance
  • Globálna
  • Hlavný chod
  • Japonská
  • Predjedlo
  • Rezance
  • S cestovinami
  • S nízkym obsahom cukru
  • tofu
  • Večera
  • Vegetariánske
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia