Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Opité kurča

0
1544 Min
jednoduchý
Ak si niekto skutočne sadne s pivom, je to práve toto pečené kura. Doprajte mu kvalitný pivný kúpeľ, ktorý mäsu i zelenine dodá neopakovateľnú šťavnatú chuť. Len ťažko sa budete dohadovať o tom či pokrm lepšie vyzerá alebo chutí. Z pekáča aj tak zmizne skôr ako nájdete odpoveď.

Ingredience

-
4
+

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

celé kura
1 kus
pivo
1 fľaša
olej
3 lyžice
cesnak
5 strúčiky
mletá sladká paprika
1 lyžička
mleté chilli
0.5 lyžička
majoránka
3 lyžičky
kari korenie
1 štipka
čierne korenie
1 štipka
zemiaky
1 kg
mrkva
3 kusy
soľ
1 štipka
cherry paradajky
20 dekagramy
zelené fazuľky
30 dekagramy

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

energie
872.08 kcal
sacharidy
58.25 g
proteín
55.56 g
tuky
43.09 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

1544 Min
Krok číslo 1
5 Min
Kurča umyte, osušte ho a pripravte si marinádu. Do misky nalejte olej a dôkladne ho premiešajte s korením: mletou paprikou, soľou, chilli, rozdrveným cesnakom, majoránkou, karí a MAGGI Slepačím bujónom.
Krok číslo 2
1440 Min
Vložte kurča do marinády, prikryte misku plastovým obalom a nechajte cez noc v chladničke.
Krok číslo 3
5 Min
Nasledujúci deň dôkladne umyte fľašu piva (500 ml), odlepte štítky, otvorte pivo a polku odlejte do pohára na neskôr.
Krok číslo 4
1 Min
Vyberte kurča z marinády a nasaďte ho na fľašu tak, aby hrdlo fľaše vyčnievalo smerom von. Dbajte na to, aby bola celá "konštrukcia" stabilný.
Krok číslo 5
1 Min
Umiestnite kurča na fľašu do malého pekáča (alebo tepluvzdorného riadu) a ten postavte na veľký plech na pečenie. Vložte do rúry predhriatej na 180 ° C.
Krok číslo 6
90 Min
Pečte 1,5 hodiny. Súčasne predpokladajte, že doba pečenia bude závisieť od hmotnosti kuraťa (1 kg 1 hodinu, 2 kg 2 hodiny). Kurča čas od času podlejte zvyškom piva. Tip: Ak pivo nevytečie z fľaše, pridajte do neho trochu soli.
Krok číslo 7
1 Min
Asi 60 minút pred predpokladaným koncom pečenia rozložte na pomazanom plechu umyté a olúpané plátky mrkvy a zemiakov. Zeleninu posoľte a ochuťte koreninami MAGGI Nápady Zapečené zemiaky so šunkou.
Krok číslo 8
1 Min
Na konci pečenia pridajte k zelenine kokteilová paradajky. Odporúčame podávať s varenými fazuľkami.
Opité kurča

Krok číslo 1 8

Kurča umyte, osušte ho a pripravte si marinádu. Do misky nalejte olej a dôkladne ho premiešajte s korením: mletou paprikou, soľou, chilli, rozdrveným cesnakom, majoránkou, karí a MAGGI Slepačím bujónom.

Opité kurča

Krok číslo 2 8

Vložte kurča do marinády, prikryte misku plastovým obalom a nechajte cez noc v chladničke.

Opité kurča

Krok číslo 3 8

Nasledujúci deň dôkladne umyte fľašu piva (500 ml), odlepte štítky, otvorte pivo a polku odlejte do pohára na neskôr.

Opité kurča

Krok číslo 4 8

Vyberte kurča z marinády a nasaďte ho na fľašu tak, aby hrdlo fľaše vyčnievalo smerom von. Dbajte na to, aby bola celá "konštrukcia" stabilný.

Opité kurča

Krok číslo 5 8

Umiestnite kurča na fľašu do malého pekáča (alebo tepluvzdorného riadu) a ten postavte na veľký plech na pečenie. Vložte do rúry predhriatej na 180 ° C.

Opité kurča

Krok číslo 6 8

Pečte 1,5 hodiny. Súčasne predpokladajte, že doba pečenia bude závisieť od hmotnosti kuraťa (1 kg 1 hodinu, 2 kg 2 hodiny). Kurča čas od času podlejte zvyškom piva. Tip: Ak pivo nevytečie z fľaše, pridajte do neho trochu soli.

Opité kurča

Krok číslo 7 8

Asi 60 minút pred predpokladaným koncom pečenia rozložte na pomazanom plechu umyté a olúpané plátky mrkvy a zemiakov. Zeleninu posoľte a ochuťte koreninami MAGGI Nápady Zapečené zemiaky so šunkou.

Opité kurča

Krok číslo 8 8

Na konci pečenia pridajte k zelenine kokteilová paradajky. Odporúčame podávať s varenými fazuľkami.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno