
Kuskus s pečenou zeleninou
Táto misa bola optimalizovaná na 3 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem
Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Exportovat všechny ingredience
Vybrat ze seznamu ingrediencí
Výživové údaje
Postup
Krok číslo 1
5 MinKrok číslo 2
5 MinKrok číslo 3
5 MinKrok číslo 4
5 MinKrok číslo 5
30 MinKrok číslo 6
5 MinKrok číslo 7
5 Min
Krok číslo 1 7
Do vriacej vody dajte rozpustiť 0,5 kocky MAGGI Slepačieho bujónu.

Krok číslo 2 7
Kuskus dajte do misky a zalejte ho vriacim bujónom. Prikryte ho pokrievkou a nechajte napučať a zmäknúť.

Krok číslo 3 7
Tekvicu a olúpanú červenú repu nakrájajte na kocky, cuketu na plátky, paradajky a palicu cesnaku na polovicu.

Krok číslo 4 7
V pekáčiku všetko premiešajte s olivovým olejom a navrch poklaďte vetvičky byliniek.

Krok číslo 5 7
Zeleninu dajte piecť na 200 °C do zmäknutia, asi 30 minút.

Krok číslo 6 7
Po upečení zeleninu osoľte, okorente, upečený rozkrojený cesnak do nej vytlačte a zamiešajte.

Krok číslo 7 7
Takto pripravenú ju servírujte s hotovým kuskusom a pokvapkanou mierne osolenou kyslou smotanou.
Recept jako PDF
StáhnoutAktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0