Pečeň vo vlastnej omáčke patrí k menej ceneným pokrmom, ktoré však stále dokážu prekvapiť jemnosťou svojej chuti. Správne pripravená sa s každým ďalším sústom rozplývajú v ústach. Jedlo sa vďaka nim stáva čírym potešením a niektorým dokonca pripomínajú detstvo. Navyše ich príprava trvá menej ako pätnásť minút! S týmto pokrmom si určite poradí aj začínajúci kuchár. Ak ste teda pečeň s cibuľou na tanieri nikdy predtým nemali, alebo naopak - ste ich veľkými fanúšikmi, určite tento recept vyskúšajte. Na jeho prípravu budete potrebovať: hydinovú pečeň, cibuľu, repkový olej, pšeničnú múku, majoránku, soľ a korenie.
Táto misa bola optimalizovaná na 3 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu