Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Všetko korenie, okrem škorice, opražte krátko na suchej panvici, dokiaľ neuvoľní éterické oleje – dbajte na to, aby sa nič nepripálilo.
Krok číslo 2
3 Min
Potom ho podrvte v mažiari a pridajte škoricu.
Krok číslo 3
1 Min
Slede nakrájajte šikmo na časti a premiešajte ich s medom, Tekutým korením a citrónovou šťavou.
Krok číslo 4
4 Min
Cibuľu nakrájajte na polkolieska a pridajte ju k sleďom spoločne s natenko nakrájanou pomarančovou kôrou a aj s korením a olejom.
Krok číslo 5
5 Min
Všetko premiešajte, aby se slede pokryli korením. Uložte do chladničky na 1–2 dny, aby sa chute dokonale spojili.
Krok číslo 1
5
Všetko korenie, okrem škorice, opražte krátko na suchej panvici, dokiaľ neuvoľní éterické oleje – dbajte na to, aby sa nič nepripálilo.
Krok číslo 2
5
Potom ho podrvte v mažiari a pridajte škoricu.
Krok číslo 3
5
Slede nakrájajte šikmo na časti a premiešajte ich s medom, Tekutým korením a citrónovou šťavou.
Krok číslo 4
5
Cibuľu nakrájajte na polkolieska a pridajte ju k sleďom spoločne s natenko nakrájanou pomarančovou kôrou a aj s korením a olejom.
Krok číslo 5
5
Všetko premiešajte, aby se slede pokryli korením. Uložte do chladničky na 1–2 dny, aby sa chute dokonale spojili.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0