Táto misa bola optimalizovaná na 3 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Do misky nalejte olej a med. Pridajte karí a papriku. Ingrediencie dôkladne premiešajte. Klobásu narežte a potrite marinádou.
Nechajte hodinu v chladničke odležať. Ku koncu marinovania začnite pripravovať zemiaky podľa postupu nižšie.
Klobásu položte na predhriaty gril a grilujte z oboch strán. Počas grilovania potierajte klobásu zostávajúcou marinádou.
Zemiaky dôkladne umyte. Každý z nich zabaľte do alobalu a vložte medzi horúce uhlíky.
Pečte, kým zemiaky nezmäknú. Medzitým si na panvici môžete opiecť slaninu a cibuľku do zlatista.
Vyberte zemiaky z grilu a odbaľte ich z alobalu. Každú zemiak jemne sploštite vidličkou.
Zemiaky podávajte s klobásou a cesnakovou omáčkou. Na záver posypte cibuľkou a opečenou slaninou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu