Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Klobása v medovej marináde so zemiakmi

Klobása v medovej marináde so zemiakmi

(0)
125 Min
jednoduchý
Lahodná grilovaná klobása v medovo-pikantnej marináde.
Chrumkavá šupka počas pečenia robí klobásu jedinečnou.
K pokrmu odporúčame zemiaky pečené v alobale a potom grilované niekoľko minút.
Takému kombu nikto neoodolá?

Ingredience

3

Táto misa bola optimalizovaná na 3 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
ostrá klobása
320  g
anglická slanina
30  g
med
1  lyžica
olej
3  lyžice
kari korenie
0.5  lyžička
mletá sladká paprika
0.5  lyžička
Zemiaky
1  kg
soľ
1  g
cibuľa
70  g
MAGGI Harmónia chuti
3  g
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
69.5 g
energie
796.4 kcal
tuky
49 g
proteín
21.3 g
Informace na porci

Postup

125 Min
  • Krok 1

    5 Min
    Do misky nalejte olej a med. Pridajte karí a papriku. Ingrediencie dôkladne premiešajte. Klobásu narežte a potrite marinádou.
  • Krok 2

    60 Min
    Nechajte hodinu v chladničke odležať. Ku koncu marinovania začnite pripravovať zemiaky podľa postupu nižšie.
  • Krok 3

    20 Min
    Klobásu položte na predhriaty gril a grilujte z oboch strán. Počas grilovania potierajte klobásu zostávajúcou marinádou.
  • Krok 4

    4 Min
    Zemiaky dôkladne umyte. Každý z nich zabaľte do alobalu a vložte medzi horúce uhlíky.
  • Krok 5

    20 Min
    Pečte, kým zemiaky nezmäknú. Medzitým si na panvici môžete opiecť slaninu a cibuľku do zlatista.
  • Krok 6

    15 Min
    Vyberte zemiaky z grilu a odbaľte ich z alobalu. Každú zemiak jemne sploštite vidličkou.
  • Krok 7

    1 Min
    Zemiaky podávajte s klobásou a cesnakovou omáčkou. Na záver posypte cibuľkou a opečenou slaninou.
Klobása v medovej marináde so zemiakmi

Krok 1 7

Krok 1 Krok 1 Krok 1

Do misky nalejte olej a med. Pridajte karí a papriku. Ingrediencie dôkladne premiešajte. Klobásu narežte a potrite marinádou.

Klobása v medovej marináde so zemiakmi

Krok 2 7

Krok 2

Nechajte hodinu v chladničke odležať. Ku koncu marinovania začnite pripravovať zemiaky podľa postupu nižšie.

Klobása v medovej marináde so zemiakmi

Krok 3 7

Krok 3

Klobásu položte na predhriaty gril a grilujte z oboch strán. Počas grilovania potierajte klobásu zostávajúcou marinádou.

Klobása v medovej marináde so zemiakmi

Krok 4 7

Krok 4 Krok 4

Zemiaky dôkladne umyte. Každý z nich zabaľte do alobalu a vložte medzi horúce uhlíky.

Klobása v medovej marináde so zemiakmi

Krok 5 7

Krok 5 Krok 5 Krok 5 Krok 5

Pečte, kým zemiaky nezmäknú. Medzitým si na panvici môžete opiecť slaninu a cibuľku do zlatista.

Klobása v medovej marináde so zemiakmi

Krok 6 7

Krok 6 Krok 6 Krok 6

Vyberte zemiaky z grilu a odbaľte ich z alobalu. Každú zemiak jemne sploštite vidličkou.

Klobása v medovej marináde so zemiakmi

Krok 7 7

Krok 7 Krok 7 Krok 7

Zemiaky podávajte s klobásou a cesnakovou omáčkou. Na záver posypte cibuľkou a opečenou slaninou.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
3 + 16 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Curry
  • Grilovanie
  • grilovaný
  • Hlavný chod
  • Porcia zeleniny/ovocia
  • S mäsom
  • S nízkym obsahom cukru
  • Večera
  • vegetariáni
  • zemiaky
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia