Táto misa bola optimalizovaná na 9 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Bôčik z oboch strán osoľte, okoreňte, posypte štipľavou paprikou a pokropte MAGGI Tekutým korením. Prikryte ho a uložte na noc do chladničky.
Krok číslo 2
100 Min
Rúru rozohrejte na 230 °C. Pečte bôčik pol hodiny a potom znížte teplotu na 130 °C a pečte pri nej 1,5 hodiny, dokiaľ bôčik nebude mäkký a naružovelý.
Krok číslo 3
120 Min
Vyberte ho z rúry a nechajte vychladnúť. Až vychladne zabaľte ho do fólie a na niekoľko hodín uložte do chladničky.
Krok číslo 4
10 Min
Bôčik chutí ako údenina, bude tiež znamenitý, keď ho usmažíte do chrumkava na malom množstve oleja.
Krok číslo 1
4
Bôčik z oboch strán osoľte, okoreňte, posypte štipľavou paprikou a pokropte MAGGI Tekutým korením. Prikryte ho a uložte na noc do chladničky.
Krok číslo 2
4
Rúru rozohrejte na 230 °C. Pečte bôčik pol hodiny a potom znížte teplotu na 130 °C a pečte pri nej 1,5 hodiny, dokiaľ bôčik nebude mäkký a naružovelý.
Krok číslo 3
4
Vyberte ho z rúry a nechajte vychladnúť. Až vychladne zabaľte ho do fólie a na niekoľko hodín uložte do chladničky.
Krok číslo 4
4
Bôčik chutí ako údenina, bude tiež znamenitý, keď ho usmažíte do chrumkava na malom množstve oleja.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0