Pizza je jedným z najobľúbenejších talianskych jedál. Pretože si ho užívajú ako deti, tak aj dospelí, je ideálny pre rôzne druhy večierkov a rodinných stretnutí. však šťavnatý ananás a trocha lahodnej ananásovej šťavy, ktorá dodáva tejto verzii talianskeho koláča jedinečnú chuť.
Táto misa bola optimalizovaná na 3 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Najprv zmiešajte múku s 2 lyžičkami cukru a lyžičkou soli. Droždie rozpustite v teplej vode, oleji a ananásovom sirupe so štipkou soli. Potom pridajte suché ingrediencie a vypracujte cesto.
Cesto nechajte asi 30 minút vykysnúť.
Medzitým umyte a olúpte všetku zeleninu. Cibuľu nakrájajte na prúžky, huby na plátky a ananás a kukuricu sceďte.
Vytvorte okrúhly základ pre ingrediencie. Potom potrite paradajkovou omáčkou, ktorú vytvoríte rozmixovaním pasírovaných paradajok, cesnaku, oregána a bazalky s tekuým korením. Potom ingrediencie rozložte na pizzu a posypte strúhaným syrom. Posypte vrch bazalkou či oreganom.
Vložte pizzu do predhriatej rúry. Pečte asi 10 minút pri 250 °C.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu