Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

0
595 Min
prechodný
Len ťažko nájdete tak jednoduchý a pritom oslnivý pokrm, ako je dlho pečené trhané bravčové. Kým príprava vám zaberie len pár minút, niekoľkohodinové pečenie vám zase dopraje veľa času na odpočinok alebo ďalšiu prípravy hostiny. Keď potom budete šťavnaté a rozpadajúce sa mäso rozdeľovať vidličkou, bude vám hneď jasné, že táto pochúťka vám ako kuchárovi zaručí večnú slávu a uznanie.

Ingredience

-
4
+

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

bravčové ramienko bez kosti
1 kg
chilli paprička
1 kus
rasca
1 lyžička
čierne korenie
0.5 lyžička
trstinový cukor
3 lyžičky
soľ
3 lyžičky
cesnak
4 strúčiky

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

energie
1314.43 kcal
sacharidy
4.42 g
proteín
23.94 g
tuky
132.63 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

595 Min
Krok číslo 1
5 Min
Umyte a usušte mäso.
Krok číslo 2
5 Min
Korenie (chilli, rascu, čierne korenie a rozdrvený cesnak) premiešajte do homogénnej hmoty a pridajte soľ, cukor a MAGGI Tekuté korenie.
Krok číslo 3
5 Min
Mäso dôkladne obaľte v zmesi zo všetkých strán.
Krok číslo 4
540 Min
Vložte ho do žiaruvzdornej nádoby a zakryte vekom. Vložte do rúry predhriatej na 95 ° C a pečte najmenej po dobu 9 hodín, najlepšie v noci.
Krok číslo 5
30 Min
Po upečení mäso vyberte a nechajte odpočívať. Po vychladnutí mäso rozdeľte vidličkou a premiešajte s výpekom.
Krok číslo 6
10 Min
Servírujte v žemli s obľúbenými omáčkami alebo majonézou.
Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 1 6

Umyte a usušte mäso.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 2 6

Korenie (chilli, rascu, čierne korenie a rozdrvený cesnak) premiešajte do homogénnej hmoty a pridajte soľ, cukor a MAGGI Tekuté korenie.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 3 6

Mäso dôkladne obaľte v zmesi zo všetkých strán.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 4 6

Vložte ho do žiaruvzdornej nádoby a zakryte vekom. Vložte do rúry predhriatej na 95 ° C a pečte najmenej po dobu 9 hodín, najlepšie v noci.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 5 6

Po upečení mäso vyberte a nechajte odpočívať. Po vychladnutí mäso rozdeľte vidličkou a premiešajte s výpekom.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 6 6

Servírujte v žemli s obľúbenými omáčkami alebo majonézou.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno