Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

(0)
595Min
prechodný

Ingredience

-
4
+

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

3  lyžice
bravčové ramienko bez kosti
1  kg
chilli paprička
1  kus
rasca
1  lyžička
čierne korenie
0.5  lyžička
trstinový cukor
3  lyžičky
soľ
3  lyžičky
cesnak
4  strúčiky

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

energie
1314.43 kcal
proteín
23.94 g
sacharidy
4.42 g
tuky
132.63 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

595 Min
Krok číslo 1
5 Min
Umyte a usušte mäso.
Krok číslo 2
5 Min
Korenie (chilli, rascu, čierne korenie a rozdrvený cesnak) premiešajte do homogénnej hmoty a pridajte soľ, cukor a MAGGI Tekuté korenie.
Krok číslo 3
5 Min
Mäso dôkladne obaľte v zmesi zo všetkých strán.
Krok číslo 4
540 Min
Vložte ho do žiaruvzdornej nádoby a zakryte vekom. Vložte do rúry predhriatej na 95 ° C a pečte najmenej po dobu 9 hodín, najlepšie v noci.
Krok číslo 5
30 Min
Po upečení mäso vyberte a nechajte odpočívať. Po vychladnutí mäso rozdeľte vidličkou a premiešajte s výpekom.
Krok číslo 6
10 Min
Servírujte v žemli s obľúbenými omáčkami alebo majonézou.
Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 1 6

Umyte a usušte mäso.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 2 6

Korenie (chilli, rascu, čierne korenie a rozdrvený cesnak) premiešajte do homogénnej hmoty a pridajte soľ, cukor a MAGGI Tekuté korenie.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 3 6

Mäso dôkladne obaľte v zmesi zo všetkých strán.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 4 6

Vložte ho do žiaruvzdornej nádoby a zakryte vekom. Vložte do rúry predhriatej na 95 ° C a pečte najmenej po dobu 9 hodín, najlepšie v noci.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 5 6

Po upečení mäso vyberte a nechajte odpočívať. Po vychladnutí mäso rozdeľte vidličkou a premiešajte s výpekom.

Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

Krok číslo 6 6

Servírujte v žemli s obľúbenými omáčkami alebo majonézou.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť

Komentář 0

Please enter proper keywords 0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno