Letné večery sú ako stvorené na grilovanie s priateľmi. A bez šťavnatej krkovičky sa žiadna záhradná párty skrátka nezaobíde! Základom úspechu je marináda, do ktorej mäso vopred naložíte. Plátky určite nerozklepávejte, aby ste neporušili ich štruktúru – všetka šťava potom zostane vnútri. Potom už len mäso sprudka ogrilujte, servírujte a prijímajte umastené gratulácie od spokojných hostí.
Ingredience
4
Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Najskôr si pripravte marinádu. Do misy dajte olivový olej, horčicu, cesnak, čierne pivo, med, rozmarín a MAGGI Tekuté korenie. Všetko dôkladne premiešajte a dochuťte soľou a korením.
Krok číslo 2
120 Min
Bravčovú krkovičku nakrájajte na asi 2 cm hrubé plátky. Dajte ich do uzatvárateľnej nádoby, v ktorej sa budú marinovať, a zalejte pripravenou marinádou. Nechajte ich v chladničke odpočívať najmenej 2 hodiny.
Krok číslo 3
5 Min
Steaky pečte z oboch strán na rozpálenom grile. Po ogrilované nechajte mäso ešte niekoľko minút odpočívať, až potom ho začnite krájať.
Krok číslo 4
5 Min
V miske si pripravíme medovo-horčicový dip zmiešaním všetkých ingrediencií. Podľa chuti dochutíme citrónovou šťavou, soľou a korením.
Krok číslo 5
5 Min
Hotové steaky podávajte s medovo-horčicovým dipom a grilovanou zeleninou alebo pečivom.
Krok číslo 1
5
Najskôr si pripravte marinádu. Do misy dajte olivový olej, horčicu, cesnak, čierne pivo, med, rozmarín a MAGGI Tekuté korenie. Všetko dôkladne premiešajte a dochuťte soľou a korením.
Krok číslo 2
5
Bravčovú krkovičku nakrájajte na asi 2 cm hrubé plátky. Dajte ich do uzatvárateľnej nádoby, v ktorej sa budú marinovať, a zalejte pripravenou marinádou. Nechajte ich v chladničke odpočívať najmenej 2 hodiny.
Krok číslo 3
5
Steaky pečte z oboch strán na rozpálenom grile. Po ogrilované nechajte mäso ešte niekoľko minút odpočívať, až potom ho začnite krájať.
Krok číslo 4
5
V miske si pripravíme medovo-horčicový dip zmiešaním všetkých ingrediencií. Podľa chuti dochutíme citrónovou šťavou, soľou a korením.
Krok číslo 5
5
Hotové steaky podávajte s medovo-horčicovým dipom a grilovanou zeleninou alebo pečivom.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0