Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bravčová krkovička v pivnej marináde

(0)
140Min
jednoduchý

Ingredience

-
4
+

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

bravčová krkovička
750  g
1  lyžička
olivový olej
2  lyžice
dijonská horčica
1  lyžica
cesnak
1  strúčik
čierne pivo
100  ml
med
1  lyžica
horčica
12  g
čerstvý rozmarín
1  vetvička
soľ
1  štipka
čierne korenie
1  štipka
majonéza
4  lyžice
citrónová šťava
1  lyžička
dijonská horčica
1  lyžica
med
1  lyžica

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

energie
525.89 kcal
proteín
38.01 g
sacharidy
11.27 g
tuky
35.21 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

140 Min
Krok číslo 1
5 Min
Najskôr si pripravte marinádu. Do misy dajte olivový olej, horčicu, cesnak, čierne pivo, med, rozmarín a MAGGI Tekuté korenie. Všetko dôkladne premiešajte a dochuťte soľou a korením.
Krok číslo 2
120 Min
Bravčovú krkovičku nakrájajte na asi 2 cm hrubé plátky. Dajte ich do uzatvárateľnej nádoby, v ktorej sa budú marinovať, a zalejte pripravenou marinádou. Nechajte ich v chladničke odpočívať najmenej 2 hodiny.
Krok číslo 3
5 Min
Steaky pečte z oboch strán na rozpálenom grile. Po ogrilované nechajte mäso ešte niekoľko minút odpočívať, až potom ho začnite krájať.
Krok číslo 4
5 Min
V miske si pripravíme medovo-horčicový dip zmiešaním všetkých ingrediencií. Podľa chuti dochutíme citrónovou šťavou, soľou a korením.
Krok číslo 5
5 Min
Hotové steaky podávajte s medovo-horčicovým dipom a grilovanou zeleninou alebo pečivom.
Bravčová krkovička v pivnej marináde

Krok číslo 1 5

Najskôr si pripravte marinádu. Do misy dajte olivový olej, horčicu, cesnak, čierne pivo, med, rozmarín a MAGGI Tekuté korenie. Všetko dôkladne premiešajte a dochuťte soľou a korením.

Bravčová krkovička v pivnej marináde

Krok číslo 2 5

Bravčovú krkovičku nakrájajte na asi 2 cm hrubé plátky. Dajte ich do uzatvárateľnej nádoby, v ktorej sa budú marinovať, a zalejte pripravenou marinádou. Nechajte ich v chladničke odpočívať najmenej 2 hodiny.

Bravčová krkovička v pivnej marináde

Krok číslo 3 5

Steaky pečte z oboch strán na rozpálenom grile. Po ogrilované nechajte mäso ešte niekoľko minút odpočívať, až potom ho začnite krájať.

Bravčová krkovička v pivnej marináde

Krok číslo 4 5

V miske si pripravíme medovo-horčicový dip zmiešaním všetkých ingrediencií. Podľa chuti dochutíme citrónovou šťavou, soľou a korením.

Bravčová krkovička v pivnej marináde

Krok číslo 5 5

Hotové steaky podávajte s medovo-horčicovým dipom a grilovanou zeleninou alebo pečivom.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno