Americký hamburger
35Min
prechodný
Šťavnaté mäso, čedar a chrumkavá zelenina, ktoré sa skvele spojí v mäkkej žemli. Presne to je americký hamburger v celej svojej jednoduchosti a kráse!Či už tápate, čo pripraviť na rodinnú grilovačku alebo na posedenie s priateľmi, buďte si istí, že touto klasikou dostanete úplne všetkých. Pripravte si dokonale ochutené mäso a behom pár minút nachystajte perfektný burger alebo nechajte svojich hostí, aby si vyskladali vlastný podľa svojho gusta. Potom už sa len zahryznite a vychutnajte s ticho poprekladané spokojným mľaskaním.
mleté hovädzie mäso
800 g
bulky
4 kusy
rímský šalát
1 hlávka
čedar
4 plátkov
paradajky
2 väčšia
anglická slanina
2 plátkov
nakládaná uhorka
2 kusy
červená cibuľa
1 kus
majonéza
1 pohár
paprička jalapeňos
1 kus
2 lyžice
.
Výživové údaje
energie
1735.39 kcal
proteín
57.17 g
sacharidy
42.42 g
tuky
63.45 g
Informace na porci
Postup
35 Min
Krok číslo 1
10 Min
Mleté mäso ochuťte soľou, korením a MAGGI Tekutým korením. Všetko premiešajte a vytvarujte 4 rovnaké placky.
Krok číslo 2
15 Min
Mäso a slaninu grilujte 3–5 minút z každej strany na priamom grile. V poslednej minúte položte na mäso plátok syra čedar. Medzitým si pripravte paradajky, uhorky a cibuľu, ktoré nakrájajte na plátky.
Krok číslo 3
10 Min
Žemle prekrojte a potrite majonézou alebo inou obľúbenou omáčkou. Na spodnú žemľu položte šalát, mäso s roztopeným syrom, paradajky, cibuľu, uhorky a vrchnú žemľu. Milovníci štipľavého pridajú nakrájanú papričku jalapeňos. Podávajte s hranolkami.
Komentář 0