Ázijská omáčka vyjadruje to, čo je charakteristické pre japonskú, čínsku alebo vietnamskú kuchyňu - intenzitu korenia - chilli a zázvoru - a tiež jemnosť ovocia - v tomto prípade ananásu.
Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Plátky čerstvého ananásu nakrájajte na malé kocky. Pokiaľ používate konzervovaný ananás, dobre ho sceďte.
Cesnak olúpte a najemno nasekajte alebo prelisujte lisom.
Do misky dajte majonézu, pridajte nasekaný cesnak, nasekaný čerstvý koriander a postrúhaný čerstvý zázvor (asi ½ lyžičky) Pridajte tiež 1–2 lyžičky sójovej omáčky pre zvýraznenie ázijskej chuti alebo pár kvapkami chilli omáčky podľa chuti. Všetko dobre premiešajte.
Omáčku podávajte k hydinovým špízom, pečenému kurčaťu, grilovaným rybám alebo mäsám, sendvičom, wrapom či slaným palacinkám.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu