Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Bravčovú bábiku nakrájajte na tenké prúžky.
Cibuľu nakrájajte na tenké prúžky, mrkvu na kocky a očistite a nakrájajte huby shitake (menšie môžete nechať celé).
Uvarte rezance udon podľa návodu na obale a potom sceďte.
Vo woku alebo hlbokej panvici rozohrejte olej a opečte mäso dozlatista.
Pridajte cibuľu, mrkvu a huby a krátko orestujte.
Zalejte omáčkou Teriyaki, znížte plameň a nechajte niekoľko minút dusiť.
Do omáčky pridajte uvarené rezance udon, dôkladne premiešajte a krátko prehrejte.
Pokrm podávajte posypaný opraženými sezamovými semienkami a nasekanou jarnou cibuľkou.
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu