Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Pšenné karbonátky

Pšenné karbonátky

(0)
59 Min
prechodný
Pokiaľ existuje ideálna kombinácia jedál, potom sú to tieto pšenové karbonátky s líškami! Pšeno bude robiť, čo sami budete chcieť- na tanieri drží pohromade, v omáčke sa rozpadáva. Premiešajte ho s voňavou omáčkou i chuťou hríbov a vychutnajte si skutočnú gurmánsku delikatesu. Zistíte, že tento pokrm chutí rovnako skvele ako vyzerá!

Ingredience

4

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
vajce
8  kusy
vajce
1  kus
pšeno
0.5  hrnček
petrželová vnať
1  zväzok
slnečnicové semienka
2  lyžice
maslo
1  lyžica
soľ
1  g
čierne korenie
1  g
strúhanka
6  lyžice
olej
8  lyžice
maslo
1  lyžica
strúhanka
1.5  lyžice
MAGGI Tekuté korenie
0.5  lyžička
huby
20  g
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
22.4 g
energie
311 kcal
tuky
16.1 g
proteín
18.3 g
Informace na porci
Disclaimer image
Servírovanie
Omáčku pripravte podľa návodu na vrecku a ak budete chcieť, môžete do nej pridať čerstvé alebo sušené hríby.

Postup

59 Min
  • Krok číslo 1

    2 Min
    Pšeno prepláchnite studenou vodou. Sceďte ho, vložte do kastróla a prilejte 1,25 pohára vody.
  • Krok číslo 2

    3 Min
    Priveďte ho k varu, stlmte plameň a zakryte pokrievkou.
  • Krok číslo 3

    20 Min
    Varte ho na miernom plameni asi 10 minút, nezabudnite ho pravidelne zamiešať. Potom vypnite plameň, osoľte ho, pridajte MAGGI Tekuté korenie, zamiešajte, prikryte a nechajte stáť 10 minút.
  • Krok číslo 4

    5 Min
    Nakoniec ho odkryte a odstavte na niekoľko minút, kým vychladne.
  • Krok číslo 5

    5 Min
    Vajíčka uvarené natvrdo nasekajte čo najjemnejšie. Potom ich vložte do misky, pridajte k nim zmäknuté maslo, vychladnutú kašu, nakrájanú petržlenovú vňať a aj surové vajíčko a slnečnicové semienka upražené na suchej panvici.
  • Krok číslo 6

    5 Min
    Všetko dôkladne premiešajte a ochuťte soľou a mletým korením. Rukami navlhčenými vodou vytvorte ploché, guľaté karbonátky a obaľte ich v strúhanke, Prebytočnú strúhanku z nich oklepte.
  • Krok číslo 7

    15 Min
    Karbonátky smažte na oleji s maslom na „strednom ohni“ asi 2–3 minúty z každej strany, ľahko dozlata.
  • Krok číslo 8

    4 Min
    Upražené karbonátky uložte na tanier s papierovým obrúskom, aby sa odsal prebytočný tuk.
Pšenné karbonátky

Krok číslo 1 8

Pšeno prepláchnite studenou vodou. Sceďte ho, vložte do kastróla a prilejte 1,25 pohára vody.

Pšenné karbonátky

Krok číslo 2 8

Priveďte ho k varu, stlmte plameň a zakryte pokrievkou.

Pšenné karbonátky

Krok číslo 3 8

Varte ho na miernom plameni asi 10 minút, nezabudnite ho pravidelne zamiešať. Potom vypnite plameň, osoľte ho, pridajte MAGGI Tekuté korenie, zamiešajte, prikryte a nechajte stáť 10 minút.

Pšenné karbonátky

Krok číslo 4 8

Nakoniec ho odkryte a odstavte na niekoľko minút, kým vychladne.

Pšenné karbonátky

Krok číslo 5 8

Vajíčka uvarené natvrdo nasekajte čo najjemnejšie. Potom ich vložte do misky, pridajte k nim zmäknuté maslo, vychladnutú kašu, nakrájanú petržlenovú vňať a aj surové vajíčko a slnečnicové semienka upražené na suchej panvici.

Pšenné karbonátky

Krok číslo 6 8

Všetko dôkladne premiešajte a ochuťte soľou a mletým korením. Rukami navlhčenými vodou vytvorte ploché, guľaté karbonátky a obaľte ich v strúhanke, Prebytočnú strúhanku z nich oklepte.

Pšenné karbonátky

Krok číslo 7 8

Karbonátky smažte na oleji s maslom na „strednom ohni“ asi 2–3 minúty z každej strany, ľahko dozlata.

Pšenné karbonátky

Krok číslo 8 8

Upražené karbonátky uložte na tanier s papierovým obrúskom, aby sa odsal prebytočný tuk.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
1 + 8 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • česká kuchyňa
  • cestoviny
  • Cestoviny / rezance
  • Európska
  • Hlavný chod
  • huby
  • Obed
  • ostatné
  • ostatné
  • Rodinné jedlá
  • S cestovinami
  • Večera
  • vegetariáni
  • Vegetariánske
  • Vrchné jedlo
  • vyprážané
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín
  • Z panvice
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia