Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Tradičné hovädzie držky

Tradičné hovädzie držky

(0)
61 Min
prechodný
Milovníci držiek zbystrite! Tento recept je pre vás ako stvorený! Ich špecifická chuť, ktorú máte tak radi, sa skvele hodí k zelenine opraženej na masle. Vďaka vývaru sa všetky chute krásne prepojí. Recept na hovädzie držky môžete obohatiť ľubovoľným korením – budú dokonale chutiť, keď ich podávate nielen s chrumkavou bagetkou, ale aj s hriankami potretými cesnakom, krajcom čerstvého chleba alebo grahamovým pečivom. Chutné držky – ako od mamičky – odporúčame jesť teplé.

Ingredience

4

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
MAGGI slepačí bujón
2  kocky
MAGGI Tekuté korenie
2  lyžice
hovädzie držky
500  g
mrkva
1  kus
koreňová petržlen
1  kus
cibuľa
1  kus
maslo
1.5  lyžice
majoránka
1  lyžička
muškátový oriešok
1  štipka
nastrúhaný zázvor
1  lyžička
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
sacharidy
8.2 g
energie
206.2 kcal
tuky
10 g
proteín
20.7 g
Informace na porci

Postup

61 Min
  • Krok číslo 1

    5 Min
    Bujón pripravte podľa receptu na vrecku.
  • Krok číslo 2

    35 Min
    Kupované držky, ktoré sú už očistené, ľahko povarené a nakrájané, zalejte vodou a varte niekoľko minút. Sceďte ich a prepláchnite horúcou vodou. Potom zopakujte prvý krok – zalejte ich vodou a varte asi 30 minút, dokiaľ nezmäknú. Sceďte ich.
  • Krok číslo 3

    5 Min
    Mrkvu a petržlen očistite a nakrájajte na prúžky. Cibuľu očistite a nakrájajte nadrobno. Všetko osmažte na masle.
  • Krok číslo 4

    10 Min
    Bujón zmiešajte s osmaženou zeleninou, pridajte držky a všetko varte asi 10 minút.
  • Krok číslo 5

    5 Min
    Ochuťte MAGGI Tekutým korením, mletým korením, muškátovým orieškom a zázvorom. Pridajte majoránku a varte ešte asi 5 minút.
  • Krok číslo 6

    1 Min
    Podávajte s bagetkami.
Tradičné hovädzie držky

Krok číslo 1 6

Bujón pripravte podľa receptu na vrecku.

Tradičné hovädzie držky

Krok číslo 2 6

Kupované držky, ktoré sú už očistené, ľahko povarené a nakrájané, zalejte vodou a varte niekoľko minút. Sceďte ich a prepláchnite horúcou vodou. Potom zopakujte prvý krok – zalejte ich vodou a varte asi 30 minút, dokiaľ nezmäknú. Sceďte ich.

Tradičné hovädzie držky

Krok číslo 3 6

Mrkvu a petržlen očistite a nakrájajte na prúžky. Cibuľu očistite a nakrájajte nadrobno. Všetko osmažte na masle.

Tradičné hovädzie držky

Krok číslo 4 6

Bujón zmiešajte s osmaženou zeleninou, pridajte držky a všetko varte asi 10 minút.

Tradičné hovädzie držky

Krok číslo 5 6

Ochuťte MAGGI Tekutým korením, mletým korením, muškátovým orieškom a zázvorom. Pridajte majoránku a varte ešte asi 5 minút.

Tradičné hovädzie držky

Krok číslo 6 6

Podávajte s bagetkami.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Write a review

Your reviews
select 1 star out of 5
select 2 star out of 5
select 3 star out of 5
select 4 star out of 5
select 5 star out of 5
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
6 + 9 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • Dedičstvo
  • Do 300 kal
  • Druhý chod
  • Európska
  • Hovädzie mäso
  • Jeseň
  • Málo soli
  • Obed
  • Polievka
  • polievka
  • polievky
  • Pot varenie
  • Predjedlo
  • Rodinné jedlá
  • S mäsom
  • S nízkym obsahom cukru
  • Večera
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia