Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať Hľadať
  • Recepty Recepty
  • Produkty Produkty
  • Asijska rada icon Ázijská rada
  • Tipy Tipy
  • O nás O MAGGI
  • Prihlásiť sa Prihlásiť sa
  • Všetky recepty
  • Obedy a večere
  • Raňajky
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • Ázijské produkty
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Sekaná z mletého mäsa

Sekaná z mletého mäsa

(1)
90 Min
prechodný
Snáď každá rodina má svoj osvedčený recept na sekanú, ktorý sa dedí z generácie na generáciu. Vyskúšajte ten náš, ktorý kombinuje tie najlepšie ingredience a osvedčené postupy zo všetkých receptov! Jemné šťavnaté mäso z vybraných surovín v bôčikovom kabáte, z ktorého po upečení vznikne sekaná "de luxe". A jej najväčšia výhoda? Skvelo chutí aj studená!

Ingredience

6 porcí

Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
mleté hovädzie mäso
1  kg
Bravčové mäso mleté
500  g
údený bôčik
40  g
MAGGI Tekutý bujón Hovädzí
2  lyžice
mrkva
1  stredná
cibuľa
1  stredná
cesnak
3  strúčiky
majoránka
1  štipka
petržlenová vnať
1  kus
horčica
1  lyžička
soľ
1  štipka
čierne korenie
1  štipka
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

sacharidy
3.3 g
energie
508.2 kcal
tuky
31.2 g
proteín
49.8 g
Informace na porci

Postup

90 Min
  • krok číslo 1

    10 Min
    Mleté mäso vložte do misky. Pridajte tekutý bujón, majoránku a horčicu
  • krok číslo 2

    5 Min
    Mrkvu oškrábte a nastrúhajte na jemnom strúhadle
  • krok číslo 3

    5 Min
    Cibuľu nakrájajte na malé kocky a potom ju osmažte dosklovata na panvici s troškou oleja. Na konci smaženia pridajte nasekaný cesnak a restujte ešte asi 2 minúty. Cibuľu a cesnak nechajte vychladnúť a pridajte k mäsu.
  • krok číslo 4

    5 Min
    Petržlenovú vňať nasekajte nadrobno a pridajte ju ku zmesi.
  • krok číslo 5

    5 Min
    Mäso dôkladne premiešajte rukami a nakoniec ho dochuťte soľou a čiernym korením.
  • krok číslo 6

    60 Min
    Pekáč alebo ľubovoľnú pečiacu formu vyskladajte plátkami bôčiku, pridajte na ne mleté mäso a ľahko pritlačte. Hornú stranu zmesi opäť prikryte plátkami bôčiku, ktoré ostali. Pečte pri teplote 190 °C asi 45 minút až 1 hodinu.
Sekaná z mletého mäsa

krok číslo 1 6

Mleté mäso vložte do misky. Pridajte tekutý bujón, majoránku a horčicu

Sekaná z mletého mäsa

krok číslo 2 6

Mrkvu oškrábte a nastrúhajte na jemnom strúhadle

Sekaná z mletého mäsa

krok číslo 3 6

Cibuľu nakrájajte na malé kocky a potom ju osmažte dosklovata na panvici s troškou oleja. Na konci smaženia pridajte nasekaný cesnak a restujte ešte asi 2 minúty. Cibuľu a cesnak nechajte vychladnúť a pridajte k mäsu.

Sekaná z mletého mäsa

krok číslo 4 6

Petržlenovú vňať nasekajte nadrobno a pridajte ju ku zmesi.

Sekaná z mletého mäsa

krok číslo 5 6

Mäso dôkladne premiešajte rukami a nakoniec ho dochuťte soľou a čiernym korením.

Sekaná z mletého mäsa

krok číslo 6 6

Pekáč alebo ľubovoľnú pečiacu formu vyskladajte plátkami bôčiku, pridajte na ne mleté mäso a ľahko pritlačte. Hornú stranu zmesi opäť prikryte plátkami bôčiku, ktoré ostali. Pečte pri teplote 190 °C asi 45 minút až 1 hodinu.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Overall rating

4.0 out of 5
4
1 reviews
Write a review
Select a row to filter reviews by rating
11
00
11
00
00
00

Reviews

4

Kunal. J.

Nice Recipe
Nice Recipe (bez overenia) 03/13/2025-01:37 CET
Is this a helpful Review?

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
Pridali ste 0 z 6 povolených media item entities.
3 + 15 =
Please fill the captcha field

Objavte viac

  • bravčové
  • česká kuchyňa
  • Európska
  • Hlavný chod
  • Hovädzie mäso
  • Keto-priateľský
  • Málo soli
  • Obed
  • S mäsom
  • S nízkym obsahom cukru
  • Večera
  • Večera
  • Vrchné jedlo
  • Vysoký obsah bielkoviny
  • Zdroj bielkovín
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia