Táto misa bola optimalizovaná na 8 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:
ingredient_quantity
recipe ingredient
Ryža, biela, lepkavá, neotvorená, nevarená
200g
Šošovica, surová
150g
Kuracie mäso, brojlery alebo fritézy, stehná, mäso a koža, surové
Kocku MAGGI slepačieho bujónu rozpustite v 1 litri vriacej vody.
Krok číslo 2
15 Min
Ryžu a šošovicu umyte a oddelene je uvarte.
Krok číslo 3
15 Min
Kuracie prsia nakrájajte na kocky a usmažte je na olivovom oleji s cibuľou.
Krok číslo 4
10 Min
Kapusta nakrájajte najemno, mrkvu na plátky, zalejte ich vývarom a varte 5 minút.
Krok číslo 5
1 Min
Pridajte ryžu a šošovku, dochuťte korením a soľou.
Krok číslo 6
30 Min
Všetky ingrediencie potom vložte do nádoby a pečte 25 minút v rúre predhriatej na 180 ° C.
Krok číslo 1
6
Kocku MAGGI slepačieho bujónu rozpustite v 1 litri vriacej vody.
Krok číslo 2
6
Ryžu a šošovicu umyte a oddelene je uvarte.
Krok číslo 3
6
Kuracie prsia nakrájajte na kocky a usmažte je na olivovom oleji s cibuľou.
Krok číslo 4
6
Kapusta nakrájajte najemno, mrkvu na plátky, zalejte ich vývarom a varte 5 minút.
Krok číslo 5
6
Pridajte ryžu a šošovku, dochuťte korením a soľou.
Krok číslo 6
6
Všetky ingrediencie potom vložte do nádoby a pečte 25 minút v rúre predhriatej na 180 ° C.
Recept jako PDF
Share with friends
Aktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0