Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trhané kuracie mäso s mrkvou

0
87 Min
prechodný
Rýchle, jednoduché a mimoriadne chutné - také je trhané kuracie mäso! Pripravíte ho raz dva a v jednom hrci so šťavnatou mrkvou, ktorá ho krásne spestrí a dochutí. Nakoniec jedlo zľahla zahusťte zásmažkou, naložte si plný tanier a vychutnávajte si jedno lahodné sústo za druhým.

Ingredience

-
4
+

Táto misa bola optimalizovaná na 4 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

vývar
2 l
kuracie stehná
3 kusy
mrkva
3 kusy
petržlenová vnať
1 kus
maslo
1 lyžička
hladká múka
1 lyžička
soľ
1 štipka
čierne korenie
1 štipka
citrónová šťava
0.5 lyžička
ryža
2 balíčky

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

sacharidy
63.83 g
proteín
45.85 g
tuky
13.92 g
energie
579.5 kcal
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

87 Min
Krok číslo 1
10 Min
Mäso umyte, osušte a vložte do veľkého hrnca. Prilejte vývar a pridajte koncentrovaný hydinové bujón.
Krok číslo 2
45 Min
Všetko varte a potom pridajte očistenú mrkvu vcelku. Pokrm varte, až mäso pôjde dobre od kosti - asi 30-45 minút, potom mäso aj mrkvu vytiahnite.
Krok číslo 3
10 Min
Na panvici rozohrejte maslo a prisypte do neho múku. Dôkladne premiešajte a zásmažku potom za stáleho miešania rozrieďte na tekutinu, aby sa nevytvorili hrudky.
Krok číslo 4
15 Min
Mrkvu nakrájajte na väčšie kúsky a kuracie mäso natrhajte rukami na menšie kúsky. Do koncentrovaného pokrmu pridajte mäso a mrkvu, a tiež nasekanú petržlenovú vňať. Zamiešajte a varte ešte 5 minút.
Krok číslo 5
1 Min
Pokrm môžete dodatočne ľahko dochutiť citrónovou šťavou, aby sa zdal byť ešte "ľahším" jedlom.
Krok číslo 6
6 Min
Hotové jedlo podávajte s varenou bielou ryžou posypanovu sekanou petržlenovou vňaťou.
Trhané kuracie mäso s mrkvou

Krok číslo 1 6

Mäso umyte, osušte a vložte do veľkého hrnca. Prilejte vývar a pridajte koncentrovaný hydinové bujón.

Trhané kuracie mäso s mrkvou

Krok číslo 2 6

Všetko varte a potom pridajte očistenú mrkvu vcelku. Pokrm varte, až mäso pôjde dobre od kosti - asi 30-45 minút, potom mäso aj mrkvu vytiahnite.

Trhané kuracie mäso s mrkvou

Krok číslo 3 6

Na panvici rozohrejte maslo a prisypte do neho múku. Dôkladne premiešajte a zásmažku potom za stáleho miešania rozrieďte na tekutinu, aby sa nevytvorili hrudky.

Trhané kuracie mäso s mrkvou

Krok číslo 4 6

Mrkvu nakrájajte na väčšie kúsky a kuracie mäso natrhajte rukami na menšie kúsky. Do koncentrovaného pokrmu pridajte mäso a mrkvu, a tiež nasekanú petržlenovú vňať. Zamiešajte a varte ešte 5 minút.

Trhané kuracie mäso s mrkvou

Krok číslo 5 6

Pokrm môžete dodatočne ľahko dochutiť citrónovou šťavou, aby sa zdal byť ešte "ľahším" jedlom.

Trhané kuracie mäso s mrkvou

Krok číslo 6 6

Hotové jedlo podávajte s varenou bielou ryžou posypanovu sekanou petržlenovou vňaťou.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno