Šťavnatý kurací steak
150Min
jednoduchý
kuracie prsia
500 g
biele víno
1 dl
olivový olej
6 lyžice
horčica
1 lyžica
cesnak
3 klinčeky
MAGGI Tekuté korenie
2 lyžice
petržlen, čerstvý
1 vetvička
soľ
1 štipka
čierne korenie
1 štipka
.
Výživové údaje
energie
687.63 kcal
sacharidy
3.79 g
proteín
43.69 g
tuky
50.2 g
Informace na porci
Postup
150 Min
Krok číslo 1
5 Min
Pripravte si väčšiu misu alebo inú vhodnú nádobu. V nej zmiešajte biele víno, MAGGI Tekuté korenie, olivový olej, horčicu a prelisované strúčiky cesnaku.
Krok číslo 2
10 Min
Starostlivo premiešajte a pridajte najemno nasekanú petržlenovú vňať, prípadne ďalšie čerstvo nasekané bylinky. Osoľte a okoreňte podľa chuti.
Krok číslo 3
120 Min
Do takto pripravenej marinády naložte surová kuracie prsia a nechajte aspoň dve hodiny odpočívať.
Krok číslo 4
15 Min
Kuracie prsia vyberte z marinády, ogrilujte a servírujte. Dobrú chuť!
Komentář 0