Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

0
50 Min
jednoduchý
Chcete si vychutnať naozaj šťavnaté kuracie prsia, u ktorých nebude ani stopa po vysušení? Nepotrebujete na to žiadne dlhé procedúry ani špeciálne postupy. Mäso stačí jednoducho aspoň na pol hodiny naložiť do špeciálnej marinády, ktorá mu dodá vnútri patričnú šťavu a na povrchu vytvorí tenkú chrumkavú kôrku. Raz vyskúšate a už nikdy nebudete chcieť inak!

Ingredience

-
2
+

Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

kuracie prsia
300 g
cesnak
2 strúčiky
slnečnicový olej
1 lyžička
čierne korenie
1 štipka

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

energie
329.97 kcal
proteín
26.08 g
sacharidy
1.69 g
tuky
23.58 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

50 Min
Krok číslo 1
5 Min
Mäso umyte a osušte.
Krok číslo 2
2 Min
Cesnak nasekajte nadrobno, alebo ho prelisujte.
Krok číslo 3
2 Min
Pridajte tekutý bujón. Ochuťte čiernym korením a dôkladne rozmiešajte s olejom.
Krok číslo 4
30 Min
Marinádou potrite kuracie prsia a uložte ich do chladničky na dobu aspoň 30 minút.
Krok číslo 5
10 Min
Marinované kuracie prsia potom orestujte na panvici na strednom ohni, občas ich obráťte.
Krok číslo 6
1 Min
Marinádu môžete použiť aj pre prípravu celého kuraťa.
Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

Krok číslo 1 6

Mäso umyte a osušte.

Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

Krok číslo 2 6

Cesnak nasekajte nadrobno, alebo ho prelisujte.

Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

Krok číslo 3 6

Pridajte tekutý bujón. Ochuťte čiernym korením a dôkladne rozmiešajte s olejom.

Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

Krok číslo 4 6

Marinádou potrite kuracie prsia a uložte ich do chladničky na dobu aspoň 30 minút.

Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

Krok číslo 5 6

Marinované kuracie prsia potom orestujte na panvici na strednom ohni, občas ich obráťte.

Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

Krok číslo 6 6

Marinádu môžete použiť aj pre prípravu celého kuraťa.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno