
Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne
Táto misa bola optimalizovaná na 2 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem
Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií
Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.
Exportovat všechny ingredience
Vybrat ze seznamu ingrediencí
Výživové údaje
Postup
Krok číslo 1
5 MinKrok číslo 2
2 MinKrok číslo 3
2 MinKrok číslo 4
30 MinKrok číslo 5
10 MinKrok číslo 6
1 Min
Krok číslo 1 6
Mäso umyte a osušte.

Krok číslo 2 6
Cesnak nasekajte nadrobno, alebo ho prelisujte.

Krok číslo 3 6
Pridajte tekutý bujón. Ochuťte čiernym korením a dôkladne rozmiešajte s olejom.

Krok číslo 4 6
Marinádou potrite kuracie prsia a uložte ich do chladničky na dobu aspoň 30 minút.

Krok číslo 5 6
Marinované kuracie prsia potom orestujte na panvici na strednom ohni, občas ich obráťte.

Krok číslo 6 6
Marinádu môžete použiť aj pre prípravu celého kuraťa.
Recept jako PDF
StáhnoutAktivujte odkaz tretej strany
Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu
Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie
Tento produkt/recept ste už hodnotili
Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.
Komentář 0