Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pečené bravčové podlievané omáčkou z medu a horčice

0
220 Min
jednoduchý
Túžite sa raz za čas zakusnúť do poriadneho kusu mäsa? Nie je nad pečené bravčové! Keď sa kuchyňou rozvinie neodolateľná vôňa, stravníci zo všetkých kútov domu sa začnú zbiehať k jednému stolu. Dajte si pekne na čas a mäso pomaličky podlievajte omáčkou z medu a horčice, ktorá zosilní už tak neodolateľná arómu a chuť. Sliny sa zbiehajú!

Ingredience

-
6 6-8 porcia
+

Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií: Sem

bravčová krkovička
1 kg
horčica
1 lyžica
tymián
1 lyžička
mletá horčica
1 lyžička
horčica
1 lyžica
mletá sladká paprika
1 lyžička
cesnak
1 lyžička
soľ
1 štipka
čierne korenie
1 štipka

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Ingrediencie sú teraz vo vašej schránke
.

Výživové údaje

energie
357.88 kcal
sacharidy
0.91 g
proteín
33.48 g
tuky
23.63 g
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

220 Min
Krok číslo 1
5 Min
Mäso umyte a osušte.
Krok číslo 2
5 Min
Zmiešajte v miske suroviny na marinádu: tekutý bujón, med, horčicu a ostatné koreniny.
Krok číslo 3
120 Min
Vzniknutou pastou dôkladne potrite mäso a nechajte marinovať najmenej 2 hodiny v chladničke.
Krok číslo 4
90 Min
Mäso potom pečte v trúbe pri teplote 180 °C asi 1,5 hodiny, občas ho polejte výpekom.
Pečené bravčové podlievané omáčkou z medu a horčice

Krok číslo 1 4

Mäso umyte a osušte.

Pečené bravčové podlievané omáčkou z medu a horčice

Krok číslo 2 4

Zmiešajte v miske suroviny na marinádu: tekutý bujón, med, horčicu a ostatné koreniny.

Pečené bravčové podlievané omáčkou z medu a horčice

Krok číslo 3 4

Vzniknutou pastou dôkladne potrite mäso a nechajte marinovať najmenej 2 hodiny v chladničke.

Pečené bravčové podlievané omáčkou z medu a horčice

Krok číslo 4 4

Mäso potom pečte v trúbe pri teplote 180 °C asi 1,5 hodiny, občas ho polejte výpekom.

Recept jako PDF
Stáhnout
Share with friends

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie
Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno