Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať
  • Recepty
  • Produkty
  • O MAGGI
  • Prihlásiť sa
  • Raňajky
  • Obedy a večere
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať
  • Recepty
  • Produkty
  • O MAGGI
  • Prihlásiť sa
  • Raňajky
  • Obedy a večere
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Pečené bravčové podlievané omáčkou z medu a horčice

Pečené bravčové podlievané omáčkou z medu a horčice

(0)
220Min
jednoduchý

Ingredience

6 6-8 porcia

Táto misa bola optimalizovaná na 6 porcií. Možno bude potrebné zmeniť množstvo a časy. Tu nájdete ďalšie informácie o prispôsobených veľkostiach porcií:

ingredient_quantity
recipe ingredient
bravčová krkovička
1  kg
MAGGI Tekutý bujón slepačí
2  lyžice
horčica
1  lyžica
tymián
1  lyžička
mletá horčica
1  lyžička
horčica
1  lyžica
mletá sladká paprika
1  lyžička
cesnak
1  lyžička
soľ
1  štipka
čierne korenie
1  štipka
Zkopírovat

Naše najlepšie tipy a triky na prispôsobenie veľkosti porcií

Ak sa množstvá zvýšia, doba varenia sa môže predĺžiť! Je lepšie pozerať sa znova. Voda a korenie používajte šetrnejšie a radšej pridajte neskôr.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

energie
357.88 kcal
proteín
33.48 g
sacharidy
0.91 g
tuky
23.63 g
Informace na porci

Postup

220 Min
  • Krok číslo 1

    5 Min
    Mäso umyte a osušte.
  • Krok číslo 2

    5 Min
    Zmiešajte v miske suroviny na marinádu: tekutý bujón, med, horčicu a ostatné koreniny.
  • Krok číslo 3

    120 Min
    Vzniknutou pastou dôkladne potrite mäso a nechajte marinovať najmenej 2 hodiny v chladničke.
  • Krok číslo 4

    90 Min
    Mäso potom pečte v trúbe pri teplote 180 °C asi 1,5 hodiny, občas ho polejte výpekom.
Pečené bravčové podlievané omáčkou z medu a horčice

Krok číslo 1 4

Mäso umyte a osušte.

Pečené bravčové podlievané omáčkou z medu a horčice

Krok číslo 2 4

Zmiešajte v miske suroviny na marinádu: tekutý bujón, med, horčicu a ostatné koreniny.

Pečené bravčové podlievané omáčkou z medu a horčice

Krok číslo 3 4

Vzniknutou pastou dôkladne potrite mäso a nechajte marinovať najmenej 2 hodiny v chladničke.

Pečené bravčové podlievané omáčkou z medu a horčice

Krok číslo 4 4

Mäso potom pečte v trúbe pri teplote 180 °C asi 1,5 hodiny, občas ho polejte výpekom.

Recept jako PDF

Share with friends

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz tretej strany

Klikli ste na odkaz tretej strany a chystáte sa opustiť stránku maggi.cm/en/website. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad takýmito platformami tretích strán a neschvaľujeme ani nepreberáme za ne zodpovednosť, vrátane ich obsahu, presnosti alebo funkcie. Preto je vaša interakcia s týmito prepojenými platformami na vaše vlastné riziko. Za takéto platformy tretích strán a ich podmienky neprijímame zodpovednosť ani zodpovednosť. Prečítajte si viac v našich podmienkach používania tu

Ďakujeme za vaše hodnotenie

Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť

Komentář 0

Please enter proper keywords 0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno
Zrušit
Uložit
Načíst více komentářů

Objavte viac

  • Európska
  • Globálna
  • Hlavný chod
  • Obed
  • Rodinné jedlá
  • Večera

Více zajímavých receptů

Show more recipes

  • Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

    Restované kuracie prsia marinované v tekutom bujóne

    50 Min jednoduchý
  • Bravčová krkovička v pivnej marináde

    Bravčová krkovička v pivnej marináde

    140 Min jednoduchý
  • Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

    Dlho pečené bravčové pliecko v žemli

    595 Min prechodný
  • Sekaná z mletého mäsa

    Sekaná z mletého mäsa

    90 Min prechodný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia