Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hľadať
  • Recepty
  • Produkty
  • O MAGGI
  • Prihlásiť sa
  • Raňajky
  • Obedy a večere
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hľadať
  • Recepty
  • Produkty
  • O MAGGI
  • Prihlásiť sa
  • Raňajky
  • Obedy a večere
  • Polievky
  • Grilovanie
  • Cestoviny
  • Huby
  • Ryby
  • Všetky produkty
  • Produkty podľa kategórie
  • MAGGI nápady
  • Polievky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • 5-ti minutové šálky
  • Ochucovádla
  • Hotové jedlá
  • Šťavy k mäsu
  • Instantné rezance
  • Hotové omáčky
  • Instantné polievky
  • Príbeh Maggi
  • Aktuality
MAGGI Nápady Šťavnatá krkovička s cibuľou a pečenými zemiakmi 34 g

MAGGI Nápady Šťavnatá krkovička s cibuľou a pečenými zemiakmi 34 g

(0)
.

Informácie

Ako piecť krkovičku v rúre? S našou vyladenou zmesou korenín Maggi Šťavnatá krkovička s cibuľou a pečenými zemiakmi to hravo zvládnete. Vďaka priloženému vrecku na pečenie udržíte mäso šťavnaté, aby v ňom počas pečenia zostala tá najlepšia chuť. Navyše nemusíte pridávať žiadny olej navyše.

Do vrecka na pečenie jednoducho vložte plátky bravčovej krkovičky, zemiaky a cibuľu a pridajte zmes korenín na krkovičku. Vrecko uzavrite, premiešajte, aby sa všetky prísady pokryli zmesou, a dajte piecť do rúry. Voňavej krkovičke pečenej v rúre so zemiakmi neodolajú ani tí najnáročnejší stravníci.

Zabudnite na množstvo špinavého riadu a privítajte jednoduché a rýchle varenie! Ďalšie jednoduché a chutné recepty nielen na krkovičku nájdete v našej sekcii receptov.

.

Ingrediencie

Koreniny 18,8 % (sladká paprika, zázvor, koriander, čierne korenie, čili paprika, bobkový list, nové korenie), kukuričný škrob, jedlá soľ, sušené zemiakové vločky 13,8 %, sušená mletá zelenina 13 % (cesnak, cibuľa 0,9 %), sušené bylinky 9 % (majorán, petržlenová vňať, tymian, rozmarín), sušený kvasnicový výťažok, arómy (obsahujú PŠENICU), palmový olej, sušená koncentrovaná šťava z červenej repy, sušená koncentrovaná citrónová šťava. % - vztiahnuté na obsah zložky v celom výrobku.

Viac informácií

.

Výživové hodnoty

Priemerná hodnota*
Energia na 100g (kJ) 1270 kJ
Energia na 100g (kcal) 301 kcal
Tuky na 100g (g) 4,4 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 1,2 g
Sacharidy na 100g (g) 48,3 g
Z toho cukry (g) 6,0 g
Vláknina na 100g (g) 9,5 g
Bielkoviny na 100g (g) 12,3 g
Soľ na 100g (g) 14,8 g
.

Alergény

AllergenItem AllergenStatus AllergenDescription
MLIEKO
áno
Môže obsahovať - No Values
VAJCIA
áno
Môže obsahovať - No Values
SÓJU
áno
Môže obsahovať - No Values
ZELER
áno
Môže obsahovať - No Values
HORČICU
áno
Môže obsahovať - No Values

Áno - podľa receptu s prídavkom
Nie - podľa receptu, bez prídavku
nešpecifikované

.

Návod na prípravu

Návod na prípravu: Pridajte: 400 g bravčovej krkovičky bez kosti (4 plátky), 600 g zemiakov (asi 8 ks), 1 cibuľu 1. Plátky krkovičky nakrájajte na polovice, olúpané zemiaky na štvrťky a cibuľu na plátky. Mäso, zemiaky a cibuľu vložte do vrecka na pečenie (v hornej časti obalu). Sypkú zmes nasypte do vrecka na suroviny, vrecko pevne uzatvorte asi 4-5 cm od okraja a opatrne potraste, aby sa suroviny rovnomerne obalili zmesou. 2. Vrecko položte na plech na najnižší rošt do rúry vyhriatej na 200 °C (180 °C pri teplovzdušnej rúre). 3. Pečte 60 minút. Nepoužívajte funkciu gril. Po vybratí z rúry opatrne odstrihnite koniec vrecka, pokrm vyberte a servírujte.

Ďakujeme za vaše hodnotenie

Tešíme sa na vaše hodnotenie

Tento produkt/recept ste už hodnotili

Kliknite na počet hviezdičiek, ktorými chceš hodnotiť. Čím väčšie číslo, tým lepšie hodnotenie.

Potvrdiť

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Obchodné podmienky
  • Cookies
  • Ochrana súkromia